جواد گودرزی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مجموع اراضی زیر کشت انگور این شهرستان یک هزار و ۴۲۶ هکتار بوده که از این سطح ۱۷ هزار و ۲۴۰ تن انگور برداشت شده است.
وی خاطرنشان کرد: انگورهای برداشتشده از نوع یاقوتی، عسگری و منقا بوده که بیشتر انگور تولیدشده در این شهرستان برای تبدیل به شیره و سرکه مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد اضافه کرد: در بروجرد بهدلیل نبودن صنایع تبدیلی، با مشکلات عمدهای مواجه هستیم که از سرمایهگذاران برای ایجاد صنایع تبدیلی در بحث مرکبات استقبال میکند.
گودرزی بیان کرد: برخوردار بودن از صنایع تبدیلی نهتنها زمینه اشتغال را فراهم میکند بلکه نقش مهمی در تولید انواع آبمیوه و سایر فرآوردههای مرکبات به دنبال دارد.
وی ادامه داد: انگور تولیدی این شهرستان علاوه بر مصرف داخلی به استانهای همجوار صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تصریح کرد: از خواص انگور میتوان به صاف کننده و مولد خون بودن آن اشاره کرد. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه خون و خونسازی از انگور سبز هم بهتر است.
انتهای پیام
نظرات