• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404013016463
  • خبرنگار : 51019

پدر شعر آئینی کشور:

اخلاص در مداحی کیمیایی اثرگذار است

اخلاص در مداحی کیمیایی اثرگذار است

ایسنا/قم پدر شعر آئینی کشور با تأکید بر لزوم تربیت مداحان در مکتب اهل‌بیت (ع) گفت: اخلاص در مداحی، کیمیایی اثرگذار است که اگر نباشد، کلام ستایشگر در جان مخاطب نمی‌نشیند.

محمدعلی مجاهدی، پدر شعر آیینی کشور در آیین تجلیل از دو چهره شاخص و پیشکسوت مداحی، حاج غلامرضا سازگار و حاج رضا عاصی که شامگاه گذشته(۲۹ فروردین) به همت هیئت خادم‌الرضا(ع) در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، اظهار کرد: توفیق حضور در این مجلس را شکرگزارم و بر این باورم که هرچه داریم، از قرآن و اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام داریم؛ چراکه ایشان زبان و حقیقت وحی را به‌درستی می‌شناسند.

مجاهدی در ادامه با تمجید از اشعار استاد غلامرضا سازگار عنوان کرد: وی از پیشتازان شعر ولایی در کشور هستند که عمر خود را بی‌وقفه وقف ترویج فرهنگ اهل‌بیت علیهم‌السلام کرده است.

وی با اشاره به نقش تربیتی سازگار در تربیت نسل‌های مداح گفت: بسیاری از مداحان نام‌آشنا امروز، شاگردان استاد سازگار هستند و از بیان و مرام او درس آموخته‌اند که بی‌تردید، چنین خدمتی پاداشی عظیم در پیشگاه اهل‌بیت خواهد داشت.

این شاعر آئینی درباره شخصیت حاج رضا عاصی نیز گفت: وی از ستایشگران بی‌ریا و مخلصی است که مدیحه سرایی‌اش به دلیل اخلاص درونی، تار و پود وجود انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی با اشاره به ثبات قدم  استاد عاصی در مسیر اهل‌بیت(ع) افزود: استاد عاصی در طول ۶۰ سال خدمت به ساحت مقدس اهل‌بیت(ع) حتی دچار کوچک‌ترین لغزش فکری یا رفتاری نشده و در مسئله تبری و تولی، نمونه‌ای بی‌نظیر به شمار می‌رود.

این شاعر برجسته آئینی کشور در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به آسیب‌های احتمالی در عرصه ستایشگری اهل‌بیت(ع) گفت: ما با افرادی که به نام نوآوری، سخنانی با رنگ و بوی بدعت‌گونه مطرح می‌کنند و با اصول مکتب تشیع همخوانی ندارد، همراه نیستیم.

وی تصریح کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر، در برخی اشعار، نشانه‌هایی از غلو، مضامین شرک‌آلود و مطالب فاقد سند دیده می‌شود که این امر با روح تعالیم اهل‌بیت(ع) و مکتب تشییع در تضاد است.

پدر شعر آئینی کشور با تأکید بر ضرورت آموزش ستایشگران در محضر علمای دین افزود: مداحان و شاعران باید تربیت‌شده مکتب عالمان بزرگ دین باشند و از بهره‌گیری از منابع ضعیف و بی‌اعتبار در سروده‌ها و مدیحه‌سرایی‌ها پرهیز کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha