• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404013016521
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

سوداگران مسکن سیستان و بلوچستان تحت نظارت قانون

سوداگران مسکن سیستان و بلوچستان تحت نظارت قانون

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر شورای مسکن استان سیستان و بلوچستان گفت: ۱۱۹۴ مورد بازرسی از مشاوران املاک سراسر این استان انجام شد.

مهدی پارسی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در راستای تحقق اهداف دولت در زمینه تنظیم بازار مسکن و حمایت از حقوق شهروندان تیم‌هایی متشکل از ناظران اداره‌کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مربوطه بازرسی‌های مشترک از بنگاه‌های معاملات املاک در سطح استان را بر اساس موارد ۹ گانه مورد نظارت قرار دادند که ماحصل اقدامات این کارگروه پلمب ۹۸ دفتر املاک غیر مجاز و معرفی بیش از ۱۸۲ واحد مشاور املاک متخلف دیگر به تعزیرات حکومتی بوده است.

وی با بیان اینکه بنگاه های متخلف در استان سال گذشته ۱۴۴ هزار و ۸۲۴ میلیون ریال جریمه شدند، گفت: مهمترین تخلفات بنگاه‌های معاملات املاک نداشتن مجوز و ارائه نکردن ارائه کد رهگیری و ثبت معاملات بود که بر اساس ماده ۱۸ قانون جهش تولید مسکن، بنگاه‌های مشاور املاک و موجران و مالکان مکلف به دریافت کد رهگیری از سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات هستند.

دبیر شورای مسکن استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با توجه به اینکه نظارت بر بنگاه‌های مشاور املاک نقش مهمی در شفاف‌سازی بازار مسکن، پیشگیری از تخلفات، حفظ حقوق طرفین معامله و جلوگیری از فعالیت افراد فاقد صلاحیت دارد تا بازرسی و نظارت بر فعالیت تمام بنگاه‌های مشاور املاک با جدیت ادامه دارد تا روند عملکرد فعالیت این بخش ساماندهی شود.

پارسی تصریح کرد: به تمامی مشاوران املاک اخطار داده‌ایم اگر قوانین صنفی را رعایت نکنند بدون هیچ اغماضی بر اساس قانون با آنها برخورد خواهد شد.

وی تاکید کرد: مشاوران املاکی که بدون داشتن مجوزهای لازم اقدام به فعالیت می‌کنند، نه تنها به اقتصاد مسکن آسیب می‌زنند، بلکه موجب سردرگمی و نارضایتی شهروندان نیز می‌شوند، بنابراین عزم خود را جزم کرده‌ایم تا با کمک سایر نهادهای عضو کارگروه املاک و مستغلات سیستان و بلوچستان جهت شناسایی بنگاه‌های غیرمجاز و ساماندهی بنگاه‌ها که یکی از دلایل افزایش غیرواقعی و سوداگرانه قیمت مسکن هستند، بتوانیم ساماندهی بازار اجاره را به بهترین نحو انجام دهیم.

وی گفت: سیستان و بلوچستان دارای یک هزار و ۳۶ بنگاه مشاور املاک است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha