حسن کاظمی گنجی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه محتوای کلاسهای محتلف نظیر نقاشی را هم به حوزه پسماند برای نهادینه کردن فرهنگ «نه به تولید زباله» قرار دادیم، افزود: طرح مشاوره خانواده از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد و امسال با جدیت بیشتری در حال اجراست.
کاظمی ادامه داد: ۱۲ مسجد در طرح «هر مسجد یک سرای محله» در حوزه شهری در مناطق مختلف توسط مشاوران اقدام به آموزش خانوادهها در حوزههای مختلف از جمله آسیبهای تربیت فرزندان میکنند. همچنین با اتفاقی که در مسئله زباله بابل داشتیم، موضوع آموزش تفکیک و کاهش تولید زباله را برای خانوادهها در سرای محله در اولویت کاری قرار دارد.
وی با بیان اینکه باید آموزش جمعآوری زباله را از پایه ابتدایی آغاز کنیم تا به عنوان یک اصل اساسی در جامعه نهادینه شود، یادآور شد: این طرح با هماهنگی معاونت پرورشی آموزش و پرورش از اوایل اردیبهشت تحت عنوان مروّجان فرهنگی برای دانش آموزان پایه ابتدایی برگزار میشود.
مدیرعامل سازمان فرهنگی شهرداری بابل، به ضرورت ورود سازمان پسماند به حوزه آموزش در جشنوارههای مختلف تاکید کرد و گفت: امسال حضور سازمانها در فضای جشنوارهها برای آموزش و ارائه عملکرد در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه کمبود اعتبار سبب شده تا پروژه استخر مجموعه فرهنگی شهرداری بابل نیز در سال گذشته متوقف شود، گفت: هزینه حمل زباله اعتبار انجام این پروژه را مسدود کرده است.
کاظمی گنجی خاطرنشان کرد: در سال جاری ۲ پروژه عمرانی حوزه فرهنگی از جمله زمین ورزشی «حمزهکلا» به مساحت ۲۰۰۰ مترمربع و فرهنگسرا و اجرای ۲ طرح در «موزیرج» و «کمانگرکلا» برای احداث سرای محله با مشکل اعتباری مواجه است که صرف حمل زباله میشود.
مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بابل با اشاره به اینکه کمبود اعتبارات شهرداری بابل سبب شده تا بر کمیّت اجرای پروژههای حوزه فرهنگی تاثیر مستقیم داشته باشد، تصریح کرد: گرچه کیفیت پروژهها و برنامهها به قوت اجرا میشود اما در کمیّت پروژهها دچار مشکل هستیم لذا سعی میکنیم ضمن متوقف نشدن پروژهها از تعداد آن بکاهیم.
کاظمی خاطرنشان کرد: نخستین برنامه فرهنگی با همکاری سازمان پسماند در حوزه آموزش، برگزاری برنامه روز زمین پاک در دوم اردیبهشت امسال با حضور ۵۰۰ دانش آموز مقطع اول تا سوم ابتدایی خواهد بود که این دانش آموزان با در دست داشتن پرچمهایی با همین مضمون از مدرسه تا شهرداری را پیاده طی میکنند.
وی از بازخورد خوب سراهای محله در حوزههای مختلف که با استقبال مردم مواجه است خبر داد و افزود: یکی از طرحهای خوبی که سرای محله با حضور مربیان کارآمد اجرا کردیم «خانه مشق» است که این امکان را برای خانوادهها فراهم کرده تا دانش آموزانِ آنها تکالیف خود را بجای منزل و با کمک والدین در این خانه مشقها در کنار مربیان انجام دهند.
این مسئول از برگزاری جشنواره ملی بهارنارنج در ۱۹ اردیبهشت به مناسبت میلاد خجسته امام رضا(ع) خبر داد و گفت: این جشنواره به مدت یک هفته از ۱۹ الی ۲۵ اردیبهشت با برپایی ۴۰ غرفه هر روز با محتوای متفاوت از جمله غرفه آموزش، آشپزی، صنایع دستی، محصولات بهار نارنج، برند شامی بابلی و غیره برگزار میشود.
مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بابل تصریح کرد: همچنین برگزاری کلاس آموزشی در خصوص مشتقات بهار نارنج و طب سنتی در مجموعه سراهای محله در هفته نخست اردیبهشت برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات