• شنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۴ / ۲۳:۲۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404071912476
  • منبع : فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی

پایان باند آدم‌ربایی در کمتر از ۲۴ ساعت در رباط کریم

پایان باند آدم‌ربایی در کمتر از ۲۴ ساعت در رباط کریم

فرمانده انتظامی رباط‌ کریم از پایان باند آدم‌ربایی در کمتر از ۲۴ ساعت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ کلانتری در تشریح این عملیات موفق اظهار داشت: «بررسی‌های اولیه نشان داد تعدادی از اتباع غیرمجاز  با اجاره باغی در اطراف شهر، اقدام به طراحی نقشه‌ای مجرمانه کرده و هموطنان خود را با وعده انتقال به کشورهای خارجی به محل کشانده‌اند.»

وی افزود: «این افراد پس از کشاندن قربانیان به محل، آنان را زندانی و گروگان گرفته و از خانواده‌هایشان درخواست وجه نقد می‌کردند. در صورت عدم پرداخت، اقدام به ارسال فیلم‌های شکنجه قربانیان برای ایجاد رعب و تهدید می‌نمودند.»

فرمانده انتظامی رباط‌کریم ادامه داد: «به محض دریافت گزارش، موضوع در دستور کار ویژه کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی قرار گرفت و با انجام اقدامات پلیسی، در عملیاتی ضربتی کمتر از ۲۴ ساعت، ۶ نفر از اعضای این باند شناسایی و دستگیر شدند.»

به گفته سرهنگ کلانتری، گروگان ربوده‌شده در سلامت کامل به آغوش خانواده‌اش بازگشت و متهمان پس از تشکیل پرونده، با دستور مقام قضایی روانه زندان شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha