• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404013016761
  • خبرنگار : 51036

پیش‌بینی روند افزایش دما در چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی روند افزایش دما در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: تا روز دوشنبه بارشی در سطح استان انتظار نمی‌رود آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد است و در این روزها روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

معصومه نوروزی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اوایل وقت سه‌شنبه موج ضعیف بارشی که وارد استان می‌شود بخش‌هایی ازاستان به ویژه نواحی غربی استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد که موجب افزایش ابر، گاهی وزش باد نسبتا شدید و رگبارهای موقتی همراه با رعد و برق، خواهد شد.

به گفته وی؛ این موج بارشی روز سه‌شنبه از استان خارج خواهد شد.

نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: امروز بن و سورشجان با دمای منفی یک درجه سردترین ایستگاه‌های استان گزارش شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha