• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404013017081
  • خبرنگار : 71933

ابراز امیدواری حکیم نسبت به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ درخواست مجدد بهبود روابط تهران و ریاض

ابراز امیدواری حکیم نسبت به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ درخواست مجدد بهبود روابط تهران و ریاض

رهبر جریان حکمت ملی عراق ضمن ابراز امیدواری نسبت به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا، مجددا خواستار نزدیکی روابط ایران و عربستان شد.

به گزارش ایسنا، «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق روز شنبه نسبت به مذاکرات کنونی در منطقه ابراز خرسندی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که دور دوم مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا همانند دور نخست آن، مثبت باشد و این گشایش‌های منطقه‌ای بازتاب مثبت بر عراق داشته باشد.

حکیم با اشاره به سفر «خالد بن سلمان»، وزیر دفاع عربستان به تهران، گفت که سفر او به جمهوری اسلامی ایران مهم است و تاثیر مثبتی در ثبات منطقه دارد.

وی مجددا خواستار بهبود و نزدیکی روابط عربستان و ایران شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha