• یکشنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404013117371
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

آغاز کشت گاودانه در اراضی دیم بستان‌آباد

آغاز کشت گاودانه در اراضی دیم بستان‌آباد

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستان‌آباد از آغاز کشت گاودانه در اراضی دیم شهرستان خبر داد و بر اهمیت تبدیل آیش زرد به آیش سبز تأکید کرد.

اکبر منیری، با بیان اینکه یکی از راهکارهای اساسی برای افزایش پایداری تولید در مناطق دیم‌زار، استفاده بهینه از دوره آیش است، گفت: با هدف مدیریت بهینه منابع خاک و آب، افزایش مواد آلی خاک و کاهش فرسایش، کشت گاودانه در مزارع دیم شهرستان بستان‌آباد آغاز شده است.

وی افزود: کارشناسان فنی جهاد کشاورزی از ابتدای عملیات کاشت در کنار کشاورزان حضور دارند و ضمن تنظیم دستگاه‌های عمیق‌کار، توصیه‌های فنی لازم برای کاشت اصولی و بهره‌برداری مطلوب از این گیاه با ارزش را ارائه می‌دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستان‌آباد ابراز امیدواری کرد با گسترش کشت گیاهان تثبیت‌کننده نیتروژن مانند گاودانه در اراضی دیم، گامی مؤثر برای پایداری تولید و بهبود وضعیت خاک مناطق دیم‌زار شهرستان برداشته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha