حجت الاسلام علی یوسفی امروز (یکشنبه ۳۱ فروردین) در نشست توانمندسازی روحانیون مستقر استان زنجان، اظهار کرد: روحانیون مستقر زحمات ارزشمندی در راه ترویج فرهنگ دینی میکشند و کار آنها با توجه به نقاطی که در آنها مستقر هستند سختیهای خاص خود را دارد.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ فعالیتها، برنامهها و رویکردهای سلزمان تبلیغات در کل کشور با محوریت بحث تبیین رقم خورد، تصریح کرد: مساله جهاد تبیین اصل و محور همه عملیاتهایی بود که سازمان تبلیغات برای خود در عرصههای مختلف طراحی کرد.
او با اشاره به اینکه روحانیون به ویژه روحانیون مستقر پیشگامان و علمداران اصلی جهاد تبیین در جامعه هستند، تصریح کرد: در حال حاضر کشور ما که امید مسلمین و مستضعفین جهان است مورد هجمه همه جامعه دشمن در همه ابعاد قرار دارد و اصلیترین سربازانی که در این زمینه میتوانند نقش ایفا کنند مبلغین و فعالان فرهنگی هستند.
یوسفی با بیان اینکه این موضوع نیز سختیهای خاص خود را دارد، بیان کرد: نتیجه و خروجی همه فعالیتها در این عرصه حفظ و حراست از اعتقادات دینی است و اگر در این زمینه ضعیف عمل کنیم دشمن با ابزار و امکانات پیشرفتهتر و رسانه بر ما غلبه میکند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه در واقع در حال حاضر در جنگ فرهنگی به سر میبریم و این حوزه نیازمند توجه جدیتر و اهتمام بیشتر است، توضیح داد: نباید اجازه داد پرچم اسلام ناب محمدی متزلزل شود.
او با بیان اینکه حوزه جهاد تبیین شاید ارزش معنوی بیشتری از جهاد در میدان جنگ مسلحانه داشته باشد، افزود: در عرصه جنگ در میدان دشمن مشخص است اما در حوزه جنگ فرهنگی اذهان مردم مورد هجمه قرار گرفته است و فعالیتها در این حوزه باید دوچندان شود.
وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۴ یک سال سرنوشتساز برای کشورمان است، تصریح کرد: تکتک بخشهای فرهنگی که در استان وجود دارد باید در این عرصه کنشگری و حرکت بیشتری داشته و سرعت این اقدامات نیز افزایش یابد.
انتهای پیام
نظرات