• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404020100081
  • خبرنگار : 50673

کشف سوخت قاچاق در بندرلنگه

کشف سوخت قاچاق در بندرلنگه

ایسنا/هرمزگان دادستان بندرلنگه از کشف و توقیف یک محموله بزرگ سوخت قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سجاد حسین‌زاده صبح امروز (دوشنبه یکم اردیبهشت)، در جمع خبرنگاران از کشف و توقیف یک محموله بزرگ سوخت قاچاق در این شهرستان خبر داد.

به گفته وی، این محموله شامل ۱۰۰ هزار لیتر سوخت بوده که در سه دستگاه تریلی نفتکش جاسازی شده بود. این عملیات موفقیت‌آمیز در نتیجه تلاش‌های مشترک نیروهای پایگاه دریابانی و انتظامی بندرلنگه به انجام رسید.

حسین‌زاده با تاکید بر عزم جدی دستگاه قضائی در مبارزه با قاچاق سوخت، اظهار کرد: این اقدام در راستای صیانت از منابع ملی و جلوگیری از اخلال در نظام اقتصادی کشور انجام شده است.

وی افزود: در این رابطه، شش نفر متهم دستگیر شده‌اند که پس از تکمیل تحقیقات، به مرجع قضائی معرفی خواهند شد تا مطابق قانون با آنان برخورد شود.

دادستان بندرلنگه همچنین تصریح کرد: سوخت کشف شده، پس از طی مراحل قانونی، به شرکت توزیع فرآورده‌های نفتی تحویل داده شده است تا در چرخه توزیع رسمی قرار گیرد و نیازهای مردم منطقه را تأمین کند.

وی در پایان با هشدار به قاچاقچیان سوخت، تاکید کرد: دستگاه قضائی شهرستان بندرلنگه با قاطعیت و بدون هیچ‌گونه اغماضی با قاچاقچیان سوخت برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد سودجویان با این اقدامات غیرقانونی، به اقتصاد کشور ضربه بزنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha