• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404112113020
  • خبرنگار : 50673

رئیس اداره ارشاد میناب: جشنواره استانی تئاتر کمدی «پند و پنت» برگزار می‌شود

رئیس اداره ارشاد میناب: جشنواره استانی تئاتر کمدی «پند و پنت» برگزار می‌شود

ایسنا/هرمزگان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب از برگزاری هشتمین جشنواره استانی تئاتر کمدی «پند و پنت» با محوریت «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» به مدت دو روز در شهرستان میناب خبر داد.

مصطفی کریمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جشنواره تئاتر «پند و پنت» یکی از جریان‌های مؤثر فرهنگی و هنری در هرمزگان است که با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی، کاهش آسیب‌های اجتماعی، کشف استعدادهای جوان و معرفی توانمندی‌های هنرمندان استان برگزار می‌شود.  

او افزود: امسال نیز این رویداد با استقبال گسترده گروه‌های نمایشی از نقاط مختلف استان همراه شده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد میناب با بیان اینکه در مرحله نخست داوری، ۱۸ نمایش صحنه‌ای و ۲۰ نمایش خیابانی به دبیرخانه ارسال شد، گفت: پس از ارزیابی و بازبینی آثار، پنج اثر در بخش صحنه‌ای و هفت اثر در بخش خیابانی به مرحله نهایی راه یافتند.

به گفته‌ی کریمی، این جشنواره از یکشنبه ۲۶ بهمن تا ۲۸ بهمن در شهرستان میناب برگزار می‌شود و سالن‌های تئاتر شهید بهشتی و زنده‌یاد ابراهیم زارعی میزبان نمایش‌های صحنه‌ای خواهند بود.  

وی اضافه کرد: نمایش‌های خیابانی نیز در بوستان فجر شهرک المهدی، مدارس، شهر زهوکی، بندزرک، سولقان، کرگان، روستای سنجری، گروصالحی و پولاد قاسمی اجرا می‌شوند.

کریمی یادآور شد: اجرای جشنواره که پیش از «جنگ ۱۲ روزه» در حال برگزاری بود، به دلیل شرایط خاص منطقه به بهمن‌ماه موکول شد و همین تغییر زمان فرصت مناسبی برای آمادگی بیشتر و افزایش کیفیت آثار نمایشی فراهم کرد.

او حضور گروه‌هایی از شهرستان‌های میناب، بندرعباس، قشم، هرمز و بندرخمیر را نشانه‌ای از همبستگی هنری و فرهنگی استان دانست و گفت: پیش‌بینی می‌شود مردم و علاقه‌مندان به هنر نمایش از این رویداد استقبال گسترده‌ای داشته باشند.

وی تلاش هنرمندان مینابی در به تصویر کشیدن آسیب‌های اجتماعی را ستودنی دانست و ابراز امیدواری کرد اجرای این آثار بتواند در ارتقای آگاهی عمومی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشد.  

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میناب در پایان ضمن قدردانی از همراهی فعالان رسانه‌ای گفت: از همه اهالی فرهنگ و رسانه دعوت می‌شود با پوشش خبری مناسب، سهم خود را در گسترش نشاط اجتماعی و تقویت جریان هنر نمایشی استان ایفا کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha