• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404020100338
  • خبرنگار : 50294

مدیرکل بهزیستی استان کردستان:

ساماندهی متکدیان نیازمند رویکرد جامع و فرابخشی است

ساماندهی متکدیان نیازمند رویکرد جامع و فرابخشی است

ایسنا/کردستان مدیرکل بهزیستی استان کردستان گفت: مسئله ساماندهی متکدیان نیازمند رویکردی جامع و فرابخشی است.

حسین رسولی امروز (یکم اردیبهشت) در جلسه شورای اجتماعی استان کردستان خواستار همکاری همه‌جانبه ۱۵ نهاد متولی برای ساماندهی متکدیان شد و بر ضرورت فعال‌سازی آیین‌نامه مربوطه و تبادل نظر با استان‌های همجوار برای یافتن راهکارهای مؤثر تاکید کرد.

وی، با اشاره به پخش مستندی در خصوص اقدامات شهرداری در جمع‌آوری متکدیان، بر لزوم اجرای کامل آیین‌نامه ساماندهی و مشارکت فعال ۱۵ نهاد مسئول در این زمینه تاکید کرد.

رسولی، در ادامه پیشنهاد داد جلسات دوره‌ای با حضور نمایندگان این نهادها برگزار شود تا با همفکری و تبادل نظر، بتوان چالش‌های موجود را به شکل مؤثرتری مدیریت کرد.

وی همچنین بر اهمیت تعامل و تبادل تجربه با استان‌های همجوار برای مدیریت بهینه این مسئله تاکید کرد.

وی، با اشاره به تداوم حضور متکدیان در سطح شهر، به ویژه در ورودی‌ها که محل تردد مسافران است، گفت: متاسفانه اعتقاد نیکوکارانه مردم استان به صدقه دادن، باعث شده این مناطق برای متکدیان جذابیت داشته باشد و در نتیجه،شاهد حضور آن‌ها در معابر و چهارراه‌ها هستیم.

مدیرکل بهزیستی کردستان، با اشاره به اینکه ساماندهی متکدیان وظیفه انحصاری یک سازمان خاص نیست، افزود: حدود ۱۵ نهاد در این زمینه مسئولیت دارند و لازم است با همکاری و هم‌افزایی، برای حل این مسئله تلاش کنیم.

رسولی همچنین به روند گزارش‌دهی موارد مربوط به متکدیان به اورژانس اجتماعی و بهزیستی اشاره کرد و گفت: شهرداری یا سایر نهادها، افرادی را به عنوان متکدی به ما معرفی می‌کنند و همکاران ما در اورژانس اجتماعی، پس از بررسی افرادی که مشمول خدمات بهزیستی هستند را در مراکز نگهداری می‌کنند.

وی، با اشاره به موردی خاص در ایام قبل از عید فطر از حضور گروهی از متکدیان از کرمانشاه در سنندج برای جمع‌آوری فطریه خبر داد و گفت: با همکاری اورژانس اجتماعی، این موضوع پیگیری و رسیدگی شد.

رسولی، با تاکید بر ضرورت تعامل با استان‌های همجوار، خاطرنشان کرد: رویکرد ساماندهی نباید صرفا به جمع‌آوری و انتقال افراد به استان‌های دیگر محدود شود، چرا که این کار می‌تواند مشکلات را در آن مناطق تشدید کند. باید با استان‌هایی مانند زنجان، کرمانشاه و همدان که بیشترین مراجعات از آن‌ها به کردستان صورت می‌گیرد، جلساتی برگزار کنیم و سازوکاری برای شناسایی و بازگرداندن متکدیان غیربومی به استان‌های خودشان ایجاد کنیم.

مدیرکل بهزیستی استان در پایان با اعلام آمادگی اورژانس اجتماعی برای پذیرش متکدیان واجد شرایط یادآور شد: اورژانس اجتماعی آماده است تا متناسب با نوع مشکل متکدیان، اعم از معلولیت، بیماری روانی یا کودک بودن، آن‌ها را در مراکز مربوطه تحت پوشش قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha