دکتر حسن طاهراحمدی دوشنبه اول اردیبهشت در نشست با اصحاب رسانه استان قزوین، با اشاره به بافت فرسوده بیمارستانهای استان قزوین، اظهار کرد: به جز بیمارستان تاکستان و بیمارستان ولایت قزوین سایر بیمارستانهای استان به لحاظ زیرساخت فرسوده هستند.
وی در ادامه بیان کرد: تعداد تختهای بیمارستانی قزوین نسبت به میانگین کشوری پایینتر است، متوسط کشوری تختهای بیمارستانی به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۱/۷۶ است اما در قزوین این رقم ۱/۵۶ است، این تعداد با احتساب بیمارستانهای خصوصی و تأمین اجتماعی است.
این مسئول با بیان اینکه تجهیزات حوزه بهداشت و درمان استان قزوین، بسیار فرسوده است، خاطرنشان کرد: در آموزش وضعیت مطلوبی داریم و در بحث پژوهش در بین ۶۴ دانشگاه در کشور جایگاه بیستم را داریم.
وی تصریح کرد: تا پیش از آغاز سال جدید دو همت بدهکاری داشتیم که امروز قریب به ۵۰۰ میلیارد از آن مبلغ پرداخت شده و اگر راهکاری اتخاذ نشود ماهانه قریب به ۱۰۰ میلیارد تومان به این رقم اضافه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به اینکه قزوین در لیست سیاه پزشکان قرار دارد، ادامه داد: جذب نیروی تخصصی و فوق تخصصی در استان قزوین به معضل تبدیل شده و علتهایی همچون نزدیکی به تهران و درآمد کم پزشکان متخصص و فوق تخصص میتواند از علل این موضوع باشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۳۲۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قزوین تحصیل میکنند، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ۱۰ رشته تخصصی پزشکی، ۶ رشته تخصصی دندانپزشکی و ۲ فوق تخصص و فلوشیپ دانشجو دارد.
طاهراحمدی بیان کرد: پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی با ۲۵ درصد پیشرفت برای تکمیل، امروز به ۳ همت اعتبار نیاز دارد، پروژه الحاقی بیمارستان شهید رجایی با ۷۰ درصد پیشرفت به ۶۰۰ میلیارد تومان و پروژه جایگزین بیمارستان ۲۲ بهمن با ۶۵ درصد پیشرفت، برای تکمیل به ۴۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان اظهار کرد: استفاده از ظرفیتهایی همچون مولدسازی، بخش صنعت، خیرین حوزه سلامت و طرح نشاندار کردن مالیات از جمله راهکارهایی است که در استان قزوین برای بهبود شرایط و حل مشکلات این حوزه پیشبینی کردهایم.
انتهای پیام
نظرات