• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404020100413
  • خبرنگار : 50229

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان:

طرح آبرسانی فدک در مدت زمان ۵۶ ماه اجرایی می‌شود

طرح آبرسانی فدک در مدت زمان ۵۶ ماه اجرایی می‌شود

ایسنا/خوزستان مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از اجرای طرح آبرسانی فدک در قالب طرح درازمدت ۵۶ ماهه خبر داد.

عباس صدریان‌فر در گفت و گو با ایسنا با اشاره به سفر اخیر خود به شهرستان ایذه اظهار کرد: با توجه به تنش‌های موجود آبی ایذه مجموعه سازمان آب و برق خوزستان و آبفای استان در تلاش هستند که این مشکل را مرتفع کنند.

وی افزود: در سال‌های گذشته طرح مهم و راهبردی «فدک» را در دستور کار داشتیم. سعی ما این بود این طرح‌ را در دولت‌های مختلف عملیاتی کنیم اما از نظر فنی و مطالعاتی آماده نبود و مشکلاتی از نظر مالی و اعتباری وجود داشت.

صدریان‌فر با اشاره به قرارداد ترک تشریفات این طرح آبرسانی در سفر دولت چهاردهم به استان اظهار کرد: ما موفق شدیم برای آب شرب شهرستان‌های ایذه، باغ‏‎‌ملک، قلعه تل، صیدون، میداود، رامهرمز و برای آب کشاورزی ایذه و باغ‌ملک مجوز کار به ارزش ۱۴ هزار میلیارد تومان را دریافت کنیم.

وی افزود: در سفر دولت چهاردهم به استان، قرارداد با عنوان طرح درازمدت ابلاغ شد که ان‌شاءالله بتوانیم در طی ۵۶ ماه آن را عملیاتی کنیم تا بر اثر این طرح، ظرفیت آب شرب مردم مناطق مورد نظر به میزان ۳.۱ متر مکعب وآب کشاورزی به میزان حدود ۸ مترمکعب برسد و تحولی در این منطقه ایجاد کند.

صدریان‌فر بیان کرد: کشاورزی یک بحث بسیار مهم است و همچنین یکی از مشکلات مردم منطقه مشکل اشتغال بود که اگر این آب وارد منطقه شود، نقش بسیار مهمی در بحث کشاورزی و اشتغال خواهد داشت.

وی با اشاره به خشکسالی چهار سال گذشته عنوان کرد: ما امسال شرایط بدتری داشتیم و در استان تقریباً به جز فروردین‌ماه بارندگی موثری نداشتیم. همچنین استان‌های بالادست ما که به عنوان استان‌های مولد آب و برق هستند نیز بارندگی آنچنانی نداشتند و ذخیره برفی ما بسیار ناچیز بوده است.

صدریان‌فر افزود: در نقاطی از استان از جمله ایذه با تنش آبی ممکن بود روبرو شویم. برای جلوگیری از این موضوع با برگزاری جلساتی با همکارانمان در آبفای استان و فرماندار و دیگر مسئولین شهرستان، توانستیم نقاط تنش‌دار را شناسایی کنیم و این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: در این راستا حفر یک چاه را در دستور کار قرار دادیم. حفر دو چاه دیگر نیز در دستور کار است که عملیات آن‌ها به زودی شروع می‌شود.

وی افزود: همچنین چاه‌‎هایی که در مدار بودند و مشکل آبدهی داشتند، اورهال آن‌ها در دستور کار قرار گرفت و در روزهای گذشته یکی از چاه‌ها در منطقه هلایجان تعمیر شد که با این تعمیرات، دبی آب به حدود ۵۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت.

صدریان‌فر یادآور شد: در بحث تامین لوله خط انتقال و بازسازی شبکه نقاط ضعفی وجود دارد که امیدوارم بتوانیم قبل از تنش آبی و فصل گرما نیازهای مردم را در شهرستان برطرف کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha