• شنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404102714861
  • خبرنگار : 50228

سخنگوی باشگاه: فولاد و گل‌محمدی تمایلی به گفتن علت قطع همکاری ندارند

سخنگوی باشگاه: فولاد و گل‌محمدی تمایلی به گفتن علت قطع همکاری ندارند

ایسنا/خوزستان سخنگوی باشگاه فولاد پیرامون مسائل مختلف باشگاه از جمله شایعاتی درباره جدایی گرشاسبی مدیرعامل فولاد و قطع همکاری با یحیی گل‌محمدی، ارائه داد.

آرمین مرادی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: پایان همکاری فولاد و یحیی گل‌محمدی به صورت توافقی بود؛ هر دو طرف طی جلسه‌ای که با یکدیگر داشتند به این نتیجه رسیدند که ادامه همکاری میسر نیست و جا دارد از زحمات گل‌محمدی طی فصل گذشته و امسال قدردانی کنم.

مرادی درباره علت جدایی گل‌محمدی، عنوان کرد: هر دو طرف تمایلی به عنوان کردن علت جدایی ندارند.

او بیان کرد: مذاکره با گزینه‌های مختلف از سوی مدیرعامل باشگاه آغاز شده است و طی ۴۸ ساعت آینده سرمربی مشخص خواهد شد.

سخنگوی باشگاه فولاد در خصوص اینکه گفته می‌شود گرشاسبی مدیرعامل فولاد هم در حال جدایی است؟ گفت: خیر این موضوع صحت ندارد. باتوجه به ارتباط خوبی که بین گرشاسبی و هواداران وجود دارد و نیز کاربلدی او، باشگاه حالا حالاها در خدمت آقای گرشاسبی است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha