ناصر حسینی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر هیچ روستایی در استان که مصوبه گازرسانی داشته باشد نداریم که از نعمت گاز برخوردار نباشد، گفت: سال گذشته جشن پایان گازرسانی به روستاهای استان که قابلیت گازرسانی داشتند، برگزار شد.
وی اظهار کرد: ۱۰۶ روستا در استان باقی مانده که یا زیر ۲۰ خانوار جمعیت دارند و یا سرانه گازرسانی به آنها بالاتر از سرانه مصوب است و از همین رو به آنها گازرسانی نشده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با بیان اینکه گازرسانی به تعدادی از این روستاها را با برخی روشها امکانپذیر کردیم و اکنون پیمانسپاری گازرسانی به این روستاها نیز انجام شده، خاطرنشان کرد: ۹۳ روستا باقی مانده که پیگیریم در جریان سفر آتی هیات دولت به استان کرمانشاه مصوبه گازرسانی به این روستاها را بگیریم.
به گفته حسینی، بخش عمده این روستاها در شهرستان ثلاث باباجانی بوده و چند روستای با جمعیت محدود نیز مربوط به شهرستان سرپلذهاب است.
وی خاطرنشان کرد: اکثر این روستاها جمعیت چندان زیادی ندارند و یا در نقاط سخت و صعبالعبور واقع شدهاند که این امر هزینه گازرسانی به این روستاها را بسیار بیشتر از سرانه مصوب کرده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه اعتبار تقریبی مورد نیاز برای گازرسانی به این روستاها را بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: با گازرسانی به این روستاها دیگر هیچ روستای فاقد گازی در استان نخواهیم داشت.
در حال حاضر بالغ بر ۲۳۰۰ روستای استان کرمانشاه تحت پوش شبکه گاز هستند و بیش از ۹۸ درصد جمعیت روستایی استان از نعمت گاز برخوردارند. اواخر سال گذشته نیز با گازرسانی به ۷۰ روستای بخش فیروزآباد، جشن پایان گازرسانی به روستاهای کرمانشاه که قابلیت گازرسانی داشتند، برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات