• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404020200977
  • خبرنگار : 51000

رئیس مرکز بهداشت زاهدان:

کاهش مرگ و میر مادران باردار از شاخص‌های مهم توسعه است

کاهش مرگ و میر مادران باردار از شاخص‌های مهم توسعه است

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: خوشبختانه سیستان و بلوچستان یکی از استانهای توسعه یافته در حوزه بهداشت و درمان است.

دکتر فریبرز راشدی، امروز سه شنبه دوم اردیبهشت در همایش برنامه‌های هفته سلامت، با بیان اینکه خدمات بهداشتی در تمام مراحل زندگی از نوزادی تا سالمندی ارائه می‌شود، افزود: این خدمات شامل مراقبت از نوزادان، کودکان، نوجوانان، بزرگسالان، زنان باردار و سالمندان بوده و در سراسر استان در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت و مراکز جامع سلامت در دسترس است.

وی بیان کرد: کاهش مرگ و میر مادران باردار و نوزادان یکی از شاخص‌های مهم توسعه است و نظام شبکه بهداشت کشور، گام‌های مؤثری در این مسیر برداشته است.

راشدی با اشاره به تسهیل دسترسی به خدمات بهداشتی در سراسر استان، از عموم مردم خواست برای حفظ و ارتقاء سلامت خود و خانواده‌هایشان، به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت یا خانه بهداشت محل سکونت خود مراجعه کنند.

رئیس مرکز بهداشت زاهدان گفت: در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت، خانوارهای دارای فرزند ۳یا ۴ قلو مشمول حمایت های مرکز بهداشت زاهدان هستند.

وی گفت: همچنین همکاران ما با حضور مداوم در منزل، ضمن پیگیری مشکلات خانواده ها، آموزش های لازم را به والدین این نوزادان ارائه می دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha