• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404020201128
  • خبرنگار : 50616

ایرانگردی دوچرخه سوار آملی با پیام روز زمین پاک

ایرانگردی دوچرخه سوار آملی با پیام روز زمین پاک

ایسنا/مازندران دوچرخه سوار آملی که تجربه سفر به بیش از ۸۰  کشور دنیا را در کارنامه خود دارد، این بار، سفرخود را با پیام روز زمین پاک به استانهای شمال، شرق و مرکز کشور آغاز کرد.

رحمت اله آزاد دوچرخه سوار خوش ذوق آملی که ۶۶ سال سن دارد، سفر خود را روز سه شنبه و پس از نواخته شدن زنگ زمین پاک در دبیرستان ماندگار امام خمینی(ره) آمل با بدرقه گرم روسای ادارات آموزش و پرورش، حفاظت از محیط زیست، منابع طبیعی شهرستان آمل با پیام روز زمین پاک «نه به کیسه‌های پلاستیکی» سفر خود را آغاز کرد.

این دوچرخه سوار آملی پیش از سفرخود در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، شهروندان را به استفاده از دوچرخه و وسائط نقلیه عمومی و استفاده کمتر از خودروی شخصی ترغیب کرد.

آزاد افزود: هدفم از سفر این است که پیام زیست محیطی و حفظ واحترام به محیط زیست محل زندگی را شهر به شهر به مردم و مسئولان استانهای مسیر سفرم هدیه کنم و بگویم آنچه را که خداوند به ما داده باید قدر آن را بدانیم.

او با اشاره به اینکه زمین یکی هست و باید قدر همین یک نعمت خداوند را دانست، تصریح کرد: انتظار و خواسته قلبی همه دوستداران محیط زیست این است که مسئولان و همه مردم به جای شعار دادن به محیط زیست در جهت حفظ آن به فکر عملی کردن آن باشند.

ایرانگردی دوچرخه سوار آملی با پیام روز زمین پاک

این دوچرخه سوار آملی با اشاره به اینکه در این سفر، پس از عبور از شهرهای مرکزی و شرق مازندران، استان گلستان، سمنان و تهران درحدود ۱۰ روز رکاب خواهم زد، اضافه کرد: این سفر به منظور آمادگی برای اعزام برون مرزی در سال ۱۴۰۴ است که در ماه‌های آینده انجام خواهد شد.

این دوچرخه سوارآملی که عضو فدراسیون دوچرخه سواری ایران است، بیش از سه دهه گذشته با شعار «ورزش دشمن اعتیاد»، حمایت و توجه عموم جامعه به معلولان، صلح و دوستی، روز زمین پاک و پیام‌های دیگر به بیش از ۸۰ کشور جهان با دوچرخه سفر کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha