• پنجشنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404101107171
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مسیر اصلی بزرگراه شهید چراغچی مشهد امشب مسدود می‌شود

مسیر اصلی بزرگراه شهید چراغچی مشهد امشب مسدود می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد از مسدود شدن موقت مسیر اصلی بزرگراه شهید چراغچی در محدوده میدان امام حسین(ع) تا پل ابوطالب از ساعت ۲۲ امشب پنجشنبه ۱۱ دی به دلیل آغاز عملیات عمرانی خبر داد. 

احسان شریعتی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آغاز عملیات نصب تیرهای قوسی کلان‌پروژه ابوطالب، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، امکان تردد از میدان امام حسین تا بلوار ابوطالب از طریق کنارگذر بزرگراه فراهم است. محدودیت‌های ترافیکی این پروژه به‌صورت کنترل‌ شده و جزئی اعمال می‌شود و مسیر کنارگذر برای تردد شهروندان آماده است. 

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد در ادامه تصریح کرد: علائم هشداردهنده و تابلوهای اطلاع‌رسانی در معابر منتهی به میدان امام حسین نصب شده و در زمان عملیات نیز فعال خواهد بود. 

شریعتی همچنین از شهروندان خواست با رعایت نکات ایمنی و همکاری با عوامل اجرایی، از مسیرهای جایگزین استفاده کنند و افزود: با بهره‌برداری از این پروژه، تردد در منطقه سهولت پیدا می‌کند و بار ترافیکی کاهش خواهد یافت. این پروژه شامل یک دوربرگردان غیرهمسطح است که به بهبود جریان ترافیک در محدوده میدان امام حسین کمک می‌کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۲ ۰۰:۳۴

خیلی لطف کردین خاهشا طرح های مشهد رو زود تموم کنید مردم ازگرانی اعصاباشون خورد باشه یا از ترافیک الکی ،،یک طرح اگو رو ۶ماهه طول دادین در جاده سیمان هر روز هم ترافیک شدید

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۲ ۰۲:۵۵

خدا لعنتتون کنه من راننده اسنپم و طول روز چندبار از این مسیر رفت و آمد دارم حتی یک تابلو اطلاع رسانی هم نداشته بودین ترافیک تا پل فجر رسیده بود اگه برای وقت مردم ارزش قائل بودین از چند روز قبل روی پل های عابر پیاده صدمتری بنر اطلاع رسانی نصب میکردین

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۰۳:۳۹

از نرم افزار نشان استفاده کن خدا عقل داده بهت

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۲ ۰۳:۳۹

شهرداری مشهد الان دوساله یه پل میخوان روی میدان فهمیده بزنن اگه همین پل بجای حاشیه روی وکیل آباد بود تاحالا صد بار تموم شده بود مخصوصا الان چند ماهه مسیر ورودی لاین بالا به خود صدمتری رو مسدود کردن مسیر دودقیقه تبدیل شده به چهل دقیقه .

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۲ ۲۰:۴۷

واقعا که یک پل می خواین بزنین خب حداقل یک پیام که می تونین بدین به مردم

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۲ ۲۱:۰۹

تنها چیزی که برای شهرداری اهمیت نداره وقت و زمان و اعصاب مردمه طرح اگو جاده سیمان چند ماهه با سرعت لاکپشتی در حال اجراست و هر روز مردم ساعتها توی ترافیک معطل میشن و کسی هم پاسخگو نیست

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۲ ۲۲:۵۷

چرا من باید این خبر رو الان ببینم یک ساعت ونیم تو ترافیک بودم نه تابلو هشداری نه اطلاع رسانی خدا لعنت کنه مسئول این پروژه رو

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۲ ۲۳:۴۳

😒😒😒

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۱۳ ۰۶:۵۸

واقعا هیچ اطلاع رسانی قبل از مسیر انجام نشده و حدود ۳ ساعت در ترافیک،نه وقت مردم ونه انرژی براتون ارزشی نداره #مدیریت ضعیف