حمید آقابیکی امروز دوم اردیبهشت اظهار کرد: کمآببر بودن گیاه دارویی خاکشیر طی چند سال گذشته موجب شد کشاورزان شاهرود به کشت و تولید این گیاه دارویی اقدام کنند.
وی با اشاره به کشت این گیاه دارویی در شاهرود به ویژه در مناطق بیارجمند و خارتوران، اظهار کرد: با توجه به میانگین عملکرد ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار پیشبینی میشود امسال ۲۱ تن از این محصول برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه کشت خاکشیر اوایل آبان هر سال در این شهرستان آغاز میشود، افزود: برداشت این محصول نیز از اواخر فروردین در نقاط مختلف شاهرود آغاز شد.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود افزود: به نظر کارشناسان گیاه دارویی خاکشیر دارای خواص التیام دهندگی زخم و جراحات، تببُری، رفع التهابات کلیه، رفع التهابهای سرخک و مخملک، رفع گرفتگی صدا، کهیر و التهابات پوستی است.
وی با برشمردن برخی از مهمترین خواص این محصول، اضافه کرد: استفاده از این گیاه باعث رفع تشنگی و بهبود گرمازدگی و سبب کاهش دمای بدن میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود افزود: علاوه بر خاکشیر، زعفران، سنجد، فلفل، کنجد، زیرهسبز، گل محمدی و نعنای فلفلی و ... از مهمترین گیاهان دارویی کشتشده در این شهرستان هستند.
انتهای پیام
نظرات