• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404020201289
  • خبرنگار : 51019

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم:

۵۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی قم استیجاری است

۵۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی قم استیجاری است

ایسنا/قم رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در حوزه بهداشت و پیشگیری، وضعیت شاخصه‌های سلامت استان وضعیت خوبی دارد اما در بحث زیرساخت ضعف وجود دارد؛ همچنین ۵۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی استان استیجاری بوده و ممکن است این مراکز در ادامه خدمت دچار مشکل شوند.

دکتر علی ابرازه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که امروز دوم اردیبهشت همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۳ هزار و ۵۰ دانشجو در رشته‌های مختلف وجود دارد و با توجه به پردیس دانشگاهی، دانشکده‌ها در سطح شهر پراکنده است و در سال آینده برنامه‌ای برای تجمیع این دانشکده‌ها داریم.

وی تصریح کرد: در حوزه پژوهش نگاه ویژه‌ای را از لحاظ کمیت و کیفیت داریم؛ در نظر داریم داده‌های موجود در پایگاه داده‌ای دانشگاه را تبدیل به پژوهش‌های علمی کنیم.

ابرازه بیان کرد: در حوزه بهداشت و پیشگیری، وضعیت شاخصه‌های سلامت استان وضعیت خوبی دارد اما در بحث زیرساخت ضعف وجود دارد؛ همچنین ۵۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی استان استیجاری بوده و ممکن است این مراکز در ادامه خدمت دچار مشکل شوند.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌ها در سال جاری نوسازی ناوگان آمبولانس‌ها و ساخت مراکز فوریت‌های جاده‌ای و شهری است، افزود: در شاخصه‌های درمان با توجه به راه اندازی بیمارستان خاتم و نور حدود ۱۶۰۰ تخت به ۲۵۰۰ تخت استان اضافه می‌شود، یکی از چالش‌های دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انسانی تخصصی مانند پزشک و پرستار و نیروی غیر تخصصی است و حدود ۲۱ درصد از نیروهای موجود به صورت شرکتی استخدام هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در طول چهارماه معوقات پرسنلی، دارویی، تجهیزاتی، خدماتی و غذا بسیار زیاد بود و در طول این مدت ۱.۷ همت جذب منابع داشتیم، در حوزه پرسنلی نیز ۹ ماه کارانه برای پرستاران و ۸ ماه برای دکترها، اضافه کار متوسط ۷ ماه و حق مسکن و رفاهیات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۳ را پرداخت کردیم و سنوات پرسنلی قراردادی امروز یا فردا پرداخت خواهد شد.

به گزارش ایسنا، ابرازه یادآور شد: در حوزه بهداشت حدود ۴۰ میلیارد تومان به پیمانکاران، بهورزان و نیروهای شرکتی بدهکار بودیم که پرداخت شد و کارانه‌ای که به بهورزان پرداخت می‌شد ۳۰۰ هزار تومان بود که به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تبدیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha