• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404020201532
  • خبرنگار : 50975

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش:

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اولویت وزارت آموزش و پرورش است

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اولویت وزارت آموزش و پرورش است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از اولویت‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش است، در دولت چهاردهم عدالت آموزشی، ارتقاء کیفیت آموزش و تأمین فضا و تجهیزات آموزشی در اولویت قرار دارد.

 عاطفه‌سادات مدبرنژاد سه‌شنبه دوم اردیبهشت‌ در حاشیه سفر به شهرکرد در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، از پیگیری و اجرای طرح پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در این استان خبر داد.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت این موضوع، اظهار کرد: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از اولویت‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش است. در دولت چهاردهم نیز عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزش و تأمین فضا و تجهیزات آموزشی در اولویت قرار دارد.

مدبرنژاد افزود: استفاده از ظرفیت مردم، نوسازی مدارس و بهره‌گیری از تجارب موفق دیگر استان‌ها در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، از جمله دغدغه‌های مهم وزارت آموزش و پرورش به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت پرداختن به آسیب‌های اجتماعی گفت: آسیب‌های اجتماعی مانن بلایای طبیعی، می‌توانند بنیان خانواده‌ها را متزلزل کنند؛ بنابراین نیازمند توجه جدی و فوری هستند. در صورت غفلت، مقابله با این آسیب‌ها بسیار دشوار خواهد بود.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان ادامه داد: حل این معضل نیازمند عزم جدی، تعامل درون‌سازمانی، مشارکت خانواده‌ها و هم‌افزایی همه دستگاه‌هاست. در این استان نیز برنامه‌ای عملیاتی تدوین شده، مناطق هدف شناسایی شده‌اند و اجرای برنامه‌ها در این مناطق در دستور کار قرار دارد تا نتایج و بازخوردها بررسی شوند.

وی بر لزوم تعامل با خانواده‌ها تأکید کرد و گفت: تربیت فرزندان ابتدا وظیفه خانواده است و آموزش و پرورش نقش مکمل دارد. با حمایت، آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها می‌توان گام مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی برداشت.

مدبرنژاد خاطرنشان کرد: در چهارمحال و بختیاری ۹ مرکز مشاوره فعال و ۶۹ مدرس آموزش خانواده وجود دارد که همگی افراد متخصص‌اند. با این حال، در برخی مناطق همچون اردل و خانمیرزا هنوز مدرس آموزش خانواده وجود ندارد که باید برای آن برنامه‌ریزی شود.

وی با اشاره به داده‌های به‌دست‌آمده از سراسر کشور درباره فراوانی آسیب‌ها افزود: تعارضات خانوادگی از مهم‌ترین آسیب‌هایی است که دانش‌آموزان در سطح کشور با آن مواجهند و باید برای حل آن برنامه‌ریزی جدی صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha