علی صادقی امروز (چهارشنبه سوم اردیبهشت) در جلسه کارگروه اجتماعی استان زنجان، اظهار کرد: اهمیت حوزه اجتماعی بر کسی پوشیده نیست. ما باید فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی خود را براساس مؤلفههای ایجابی از جمله نشاط اجتماعی پایهریزی کنیم.
وی با اشاره به برنامهریزی صورتگرفته توسط دفتر امور زنان و خانواده استانداری برای نهم اردیبهشت افزود: برنامه خوبی برای این روز در نظر گرفته شده و از همه دستگاههای اجرایی انتظار میرود با هماهنگی فرمانداری زنجان، مشارکت ویژهای در اجرای این برنامه داشته باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان ادامه داد: ما باید فضاهایی برای تخلیه هیجانات جوانان فراهم کنیم و این برنامهها میتواند در شخصیتبخشی به نسل جوان و ارتقای نشاط اجتماعی مؤثر باشد. این امر به تقویت سرمایه اجتماعی نیز کمک میکند.
وی با اشاره به جلسه اخیر ستاد ساماندهی جوانان استان گفت: نسل جدید نیاز به توجه ویژه دارد و نخستین برنامهای که دفتر امور بانوان و خانواده تدارک دیده، شروعی برای برگزاری برنامههای دورهای است که قرار است هر دو تا سه ماه یکبار برگزار شود. در آینده نیز اداره کل ورزش و جوانان برنامههایی برای جوانان، دختران و پسران به صورت تفکیکی برگزار خواهد کرد.
صادقی از تدوین اطلس اجتماعی استان زنجان خبر داد و گفت: این اطلس از سوی وزارت کشور ابلاغ شده و دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز بر مبنای آن برنامههایی را طراحی کرده است. شورای اجتماعی استان نیز به صورت منظم، ماهانه و یا دوماهه تشکیل جلسه میدهد و بنا داریم جلسات طبق تقویم اجتماعی استان بهطور مرتب برگزار شود.
او به اتفاقات سال گذشته و وقفهای که در برگزاری جلسات بهوجود آمد اشاره کرد و گفت: به دلیل حادثه غمانگیز برای شهید رئیسی و تحولات نظام اداری کشور، برخی جلسات برگزار نشد، اما امسال بنا داریم با برنامهریزی دقیق این خلأ را جبران کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان در ادامه به برگزاری رویداد شهروند ارزشمند و قانونمدار اشاره کرد و گفت: هدف از این رویداد، ترویج مفاهیم حقوق شهروندی، تقویت مسئولیتپذیری جوانان، نشر قانونمداری و ارتقای همزیستی مسالمتآمیز است.
صادقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت حوزه سلامت و امنیت غذایی، تصریح کرد: دسترسی نابرابر به غذای سالم، شکاف اقتصادی و قیمت بالای مواد غذایی موجب افزایش بیماریهای ناشی از تغذیه نامناسب بهویژه در مناطق محروم و روستایی شده است. این امر سلامت جامعه را تهدید میکند و باید با جدیت توسط دستگاههایی چون جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، و علوم پزشکی پیگیری شود.
وی با تأکید بر اهمیت نان بهعنوان قوت غالب مردم، گفت: نان یکی از اقلام اساسی است که حتی اقشار ضعیف جامعه نیز آن را مصرف میکنند. لذا توجه به کیفیت و دسترسی به آن ضروری است. بنا شده است ۲۰ درصد نانواییهای استان در سال جاری شاخصهای پدافند غیرعامل را رعایت کنند.
او همچنین نسبت به استفاده از سموم، نگهدارندهها و افزودنیهای غیرمجاز در محصولات غذایی هشدار داد و خواستار تقویت نظارتها در این زمینه شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان بر لزوم شفافسازی و قانونمند کردن پرداختهای مرتبط با مسئولیت اجتماعی از سوی واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: تاکنون آمار شفافی از میزان و محل هزینهکرد این مبالغ در دست نبوده و لازم است با نظارت و قانونگذاری دقیق، روند دریافت و هزینهکرد این منابع مشخص شود.
انتهای پیام
نظرات