امیرعلی مسیبی امروز (چهارشنبه ۳ اردیبهشت) در جلسه کارگروه اجتماعی استان با اشاره به دغدغههای حوزه سلامت و محیط زیست، اظهار کرد: قطعاً پیشگیری، اولویت مهمتری نسبت به درمان دارد و از منظر اقتصادی نیز هزینههای کمتری به دنبال دارد، اما لازم است این موضوعات به نحوی مطرح شود که به اشتغال، صادرات و چرخه تولید لطمه وارد نکند.
وی افزود: اگر قرار است یک درصد حقوق دولتی را وصول کنیم و فعالان اقتصادی را پای کار بیاوریم، باید بهگونهای برنامهریزی کنیم که این فرآیند با ملاحظات قانونی انجام شود و اعتماد فعالان اقتصادی جلب شود. نباید فضای نظارتی بهگونهای شکل بگیرد که باعث ترس و عقبنشینی از سرمایهگذاری و فعالیت تولیدی شود.
مسیبی با اشاره به برخی چالشهای زیستمحیطی در واحدهای صنعتی استان گفت: اگر اعلام شود که واحدی دارای مشکل زیستمحیطی است، طبیعتاً یا باید فعالیت آن متوقف شود یا راهکار مناسبی برای رفع مشکل ارائه گردد. ما آمادگی داریم اگر اطلاعات دقیقتری از سوی دستگاههای متولی ارائه شود، بررسیها و پیگیریهای لازم را انجام دهیم.
مدیرکل صمت زنجان به موضوع نظارت بر واحدهای صنفی و آرایشگاههای زنانه اشاره کرد و افزود: در این زمینه نیز مطابق نظر حوزه پزشکی و دستگاههای ذیربط، آمادگی داریم همکاری و هماهنگی لازم را با تیمهای نظارتی انجام دهیم. انتظار میرود تیمهای نظارتی در این حوزه، با دقت، قانونمداری و رویکرد حمایتی عمل کنند.
او خاطرنشان کرد: باید میان الزامات قانونی، سلامت اجتماعی و محیطزیست و نیز حمایت از اشتغال و تولید توازن برقرار شود تا بتوانیم در مسیر توسعه پایدار استان حرکت کنیم.
انتهای پیام
نظرات