سعید یوسفپور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: فعالیتهای انسانی طی دو - سه سده گذشته عامل اصلی چالشهای امروز فراروی انسان و طبیعت است.
وی به فعالیتهای اقتصادی چند قرن اخیر و نقش آنها در مشکلات زیستمحیطی در دنیا پرداخت و خاطرنشان کرد: مخاطرات و ریشهی همه آنچه امروزه تحت عنوان تغییرات اقلیمی، پدیده گرمایش زمین، تخریب لایه ازن و چالشهایی از این دست میشناسیم همه در همین فعالیتهای انسانی است.
یوسفپور بر ضرورت توجه بیش از پیش به آموزشهای زیستمحیطی تاکید و خاطرنشان کرد: مناسبتهای زیستمحیطی که در تقویم ما بالغ بر ۳۰ روز میشوند، فرصت خوبی برای افزایش آگاهیهای عمومی است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان ارتقای آگاهی و افزایش حساسیت افراد نسبت به محیط زیست را ضروری خواند و گفت: افزایش آگاهیهای عمومی بخصوص بین اقشار اثرگذاری نظیر دانشآموزان راهکار مناسبی برای رویارویی با مشکلات زیستمحیطی است.
وی بر لزوم تربیت نسل جوانی آشنا با محیطزیست تاکید و تصریح کرد: اداره کل محیطزیست استان در همین راستا برنامههای آموزشی متعددی در مدارس و حتی کودکستانها و پیشدبستانیها برنامهریزی کرده است تا به تربیت یک نسل مسوول و حساس در قبال محیط زیست کمک کند.
یوسفپور با بیان اینکه بیتوجهی به محیطزیست و طبیعت آسیبهای جبرانناپذیری برای زمین به عنوان تنها سیاره قابل زیست دارد اضافه کرد: واقعیت این است که اگر مراقبت و مواظبت لازم را از زمین نداشته باشیم، زیست همه ما در این کره خاکی با چالش جدی مواجه میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان بر ضرورت مهربانی بیشتر با طبیعت تاکید و خاطرنشان کرد: آموزشهای زیستمحیطی به عموم مردم، تأثیر بسزایی در افزایش آگاهی و حساسیت افراد نسبت به محیط زیست و ارتقای فرهنگ زیستمحیطی دارد.
وی خواستار توجه بیشتر به سازمانهای مردمنهاد فعال در این بخش شد و گفت: بحرانها و چالشهای زیستمحیطی که دنیای امروز ما با آن دست و پنجه نرم میکند نتیجه بهرهبرداریهای نامطلوب و نادرست انسان از طبیعت است و لذا باید همه دست به دست هم دهیم تا این مخاطرات را به حداقل برسانیم.
انتهای پیام
نظرات