بهزاد شهرکی در گفت وگو با ایسنا، توسعه مدیریت مشارکتی با حضور کنشگران نظام نوآوری کشاورزی در تولید و عرضه محصول خرما، توسعه یادگیری تجربی با محوریت نخلدران خبره، پیشرو، توسعه نوآوری و فناوری برای تأکید بر استفاده از فناوریهای نوین در حل مسائل در نخلستانهای کشور، توسعه یادگیری مبتنی بر شواهد برای تأکید بر استفاده از نتایج تحقیقات و تجارب موفق در نخلستان های کشور را بعنوان رویکردهای این تور برشمرد.
وی اظهار کرد: با توجه به سطح بالا و تنوع ارقام نخلستان های استان ورود این آفت می تواند خسارت گسترده ای به باغات خرما وارد سازد که در همین راستا برنامه های آموزشی و ترویجی متنوعی برای کشاورزان سطح استان اجرا شده است .
شهرکی بیان کرد: در همین راستا برنامه تور آموزشی – ترویجی مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی حنایی و عارضه خشکیدگی خوشه خرما در ۸ شهرستان استان برگزار و باغداران علاوه بر شناخت روشهای پیشگیری از ورود آفت به نخلستان با روشهای شناسایی و ردیابی و مبارزه با این آفت خطرناک و همچنین خشکیدگی خوشه آشنا شدند.
وی تصریح کرد: در این تور یک روزه که به صورت ملی و همزمان در چهارده استان خرما خیز برگزار شده بیش از ۳۰۰نفر از نخلداران استان با آخرین دستاوردها و یافتههای تحقیقاتی و علمی و همچنین مسائل بیمه ای مرتبط آشنا شدند.
انتهای پیام
نظرات