• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404020302255
  • خبرنگار : 50034

برگزاری ۱۷۰ برنامه در هفته کار و کارگر در همدان

برگزاری ۱۷۰ برنامه در هفته کار و کارگر در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تأکید براینکه حمایت از تعاونی‌ها و اشتغال جدید برنامه و سرلوحه کاری ما در سال‌جاری خواهد بود، گفت: ۱۷۰ برنامه در هفته کارو کارگر در استان همدان برگزار خواهد شد.

وهب مختاران چهارشنبه‌ ۳ اردیبهشت در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته کارگر، اظهار کرد:۲۰ برنامه استانی و تامین اجتماعی، ۷۰ برنامه در ستادهای شهرستانی، ۱۰ برنامه در رویدادهای خانه کارگر، ۱۰ برنامه در سطح استان و پایگاه‌های بسیج کارخانجات برگزار خواهد شد.

وی افزود: ۴۰ برنامه ورزشی و فرهنگی ویژه کارگران و خانواده‌ها، ۲۰ جشن در واحدهای بزرگ تولیدی نیز برگزار خواهد شد که در مجموع بیش از ۱۷۰ برنامه و رویداد پیش رو خواهیم داشت.

مختاران برگزاری میز خدمت، با محوریت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور دستگاه‌های زیرمجموعه این اداره به همراه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در محل نمازجمعه را از دیگر برنامه‌های کارگر دانست و اظهارکرد: نشست صمیمی حدود صد نفر از کارگران و کارفرمایان با نماینده ولی فقیه، برگزاری همایش ۵۰۰ نفری مسئولان ایمنی و بهداشت حرفه ای که یکی از مباحث مهم در بحث کارگاه‌ها و کارگری و کارفرمایی است، بازدید از واحد های کارگری، همایش بیمه و عیادت از بیماران بستری در بیمارستان تامین اجتماعی اهم برنامه‌های هفته کار و کارگر است.

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: دیدار استاندار با کارگران نخبه، افتتاح خانه کارگر در شهرستان کبودرآهنگ، برگزاری یادواره شهدای کارگر و گرامی‌داشت روز بسیج کارگران و کارخانه‌جات با محوریت شهید شاخص کشوری در نیروگاه شهید مفتح همدان و راه‌اندازی پویش عکاسی صدای مادران و بانوان کارگر نیز دیگر برنامه‌های پیش روی این اداره در هفته گرامی‌داشت مقام کارگر است.

مختاران با تاکید بر اینکه بهترین سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاری روی نیروی انسانی است،  خاطرنشان کرد: بر اساس شعار فنی حرفه ای و شعار سال، «هر ایرانی یک مهارت» تفاهم‌نامه‌ای در این هفته در راستای تربیت نیرو ماهر منعقد و این طرح را به جدیت پیگیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه اعتقاد داریم در زمینه اشتغال باید با توجه به نیاز استان فضایی آرام رقم بخورد، گفت: تا جایی که می‌شود باید برای جوانان، فارغ‌التحصیلان و بانوان کار کرد.

 مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به تشکلات کارگری استان همدان، یادآور شد: همه شرکای اجتماعی متولی برگزاری این برنامه‌ها هستند و مدیریت راهبردی در هدایت کارگری وجود دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: افزایش مهارت کارگران و افزایش بینش در هوش مصنوعی از اهداف هفته کارگر خواهد بود تا راهبرد استانی در این زمینه داشته باشیم.

مختاران با تأکید بر افزایش مشارکت جامعه کارگری در ایجاد نشاط اجتماعی و رسیدن به شعار سرمایه‌گذاری برای تولید، افزود: سال‌های گذشته هفته موفقی داشتیم که امیدواریم امسال هم بتوانیم ادای تکلیفی در جامعه کارگری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه میزان اشتغالزایی استان در سال گذشته بیش از تعهد استان بوده است، افزود: سال گذشته تعهد اشتغال استان ۱۷ هزار و ۶۶۹ شغل بود که دستگاه‌های اجرایی موظف بودند ایجاد کنند که تا پایان سال‌ گذشته ۲۱ هزار و ۴۰۰ نفر در سامانه رصد ثبت شده است.

 وی اظهار کرد: بازدید سرزده از واحدهای تولیدی استان در طول سال از برنامه‌های این اداره کل در سال‌جاری خواهد بود.

مختاران با اشاره به چالش‌های تحقق سرمایه‌گذاری در تولید، خاطرنشان کرد: در استان همدان ممکن است یک تولیدکننده خوب ما حتماً فروشنده خوبی نباشد براین اساس درصدد هستیم با تعاونی توسعه صادرات و ظرفیت اتاق بازرگانی و تعاون و سند توسعه بخش تعاون در خصوص شعار سال قدم برداریم.

وی با بیان اینکه در زمینه حضور اتباع در همدان ممنوعیت وجود دارد، ادامه داد: سال گذشته ۳۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی استان صورت گرفت که ۹۶۷ نفر اتباع افغانی شناسایی شده است و به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.

مختاران با تأکید بر ممنوعیت بکارگیری اتباع در استان همدان، تصریح کرد: کارفرمایانی که اتباع را در واحدهای خود بکار می‌گیرند به ازای هر مورد کارگر در یک روز پنج برابر حداقل دستمزد جریمه خواهد شد و این موضوع در سال‌جاری هم پیگیری خواهد شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه ۹ هیئت حل اختلاف کارگری و کارفرمایی در استان همدان وجود دارد، از راه‌انداری دو هیئت حل اختلاف  در استان همدان خبرداد و افزود: در حال حاضر ۱۶ هیئت در زمینه تشخیص پرونده‌های کارگری و کارفرمایی در استان مشغول هستند که در این زمینه ۵۵۶۳ دادخواست در اداره کار مورد رسیدگی قرار گرفت که ۵۳۰۱ مورد رأی صادر شده است.

وی بااشاره به اینکه شاخص رسیدگی به ۱۹ روز رسیده است، ادامه داد: ۱۵۰۶ رأی مورد اعتراض طرفین قرار گرفته که در نهایت ۱۴۷۷ رأی در هیئت‌های تجدید نظر صادر شده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha