• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404020302262
  • خبرنگار : 71460

فقط ۴۴ دقیقه! وینگر با استعداد ایتالیایی مازاد لیورپول

فقط ۴۴ دقیقه! وینگر با استعداد ایتالیایی مازاد لیورپول

فدریکو کیه‌زا می خواهد با جدایی از لیورپول خودش را در سری‌آ نشان دهد.

به گزارش ایسنا، به نظر می رسد دوران حضور فدریکو کیه‌زا، مهاجم پیشین یوونتوس در لیورپول به پایان رسیده است و احتمال فروش او پس از پایان فصل زیاد شده است. در پایان پنجره نقل و انتقالات تابستانی گذشته، کیه‌زا با ۱۲ میلیون یورو به لیورپول پیوست و تنها خرید اسلوت در تابستان بود. در آن زمان خیلی‌ از هواداران لیورپول از این انتقال هیجان‌زده شدند.

کیه‌زا بازیکن توانمندی‌ است که سرعت عالی، قدرت دریبل‌زنی چشمگیر و قدرت شوتزنی خوبی دارد. او در یوونتوس بارها با عملکرد فوق‌العاده خود به تیم کمک کرد و در تیم ملی ایتالیا نیز عملکرد خوبی داشت و بخش مهمی از سیستم تهاجمی این تیم بود.

او پس از پیوستن به لیورپول، هرگز نتوانست در لیگ برتر خودش را نشان دهد. او تنها ۴ بار به عنوان بازیکن تعویضی به زمین آمد و در مجموع تنها ۴۴ دقیقه در لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت تا به بازیکنی بی‌فایده برای لیورپول تبدیل شود.  

سایت کالچومرکاتو خبر داد کیه‌زا با وجود دوران ناموفق خود در لیورپول، همچنان از محبوبیت و ارزش بالایی در فوتبال ایتالیا برخوردار است.  پنج تیم برتر سری آ از جمله اینتر، ناپولی، میلان، رم و لاتزیو به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن هستند. 

برای کیه‌زا، ترک لیورپول ممکن است فرصتی برای شروع دوباره باشد تا بازگشت به سری آ، بار دیگر خودش را نشان دهد تا به تیم ملی ایتالیا برگردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha