یدالله رحمانی روز چهارشنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ در نشست شورای آموزش و پرورش استان که با حضور حمیدرضا خانمحمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور برگزار شد، افرود: در هفت ماهی که توفیق خدمتگزاری مردم را دارم دومین سفر رئیس سازمان نوسازی کشور به استان است که در سفر اول ۲۰ مدرسه ۱۲ کلاسه با یک هزار میلیارد تومان اعتبار کلنگزنی شد.
وی ضمن قدردانی از رئیس جمهور در خصوص طرح عدالت در فضای آموزشی اظهارکرد: در تمام سمینارها دکتر پزشکیان موضوع عدالت در فضای آموزشی را مطرح میکنند و خود در این زمینه نظارت دارند که از مدیران میخواهم این طرح مهم را با جدیت در دستور کار قرار داده و پروژهها را تا حصول نتیجه پیگیری کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۱۰ درصد مدارس سنگی کشور در این استان است به همین دلیل ۱۵ درصد اعتبارات در این خصوص برای استان در نظر گرفته شده که بیانگر توجه ویژه دولت به کهگیلویه و بویراحمد است.
رحمانی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی استان به ازای هر دانشآموز ۸.۴ مترمربع است که این آمار در کشور ۵.۵ مترمربع است، تصریح کرد: با این وجود کیفیت مدارس خوب نیست و سومین استانی هستیم که بیشترین مدارس سنگی را دارد.
وی ادامه داد: از ابتدایی مهرماه تا دهه فجر سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان پروژه در حوزه نوسازی مدارس افتتاح یا عملیات اجرایی آن را شروع کردیم، همچنین ۲ هزار میلیارد تومان دیگر پروژه بعد از دهه فجر آغاز کردیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۱۹۰ مدرسه سنگی، نیمهتمام، تخریبی و بازسازی با ۷۸۲ کلاس درس شناسایی شده است، عنوان کرد: از این تعداد ۴۲ مدرسه را نوسازی شروع کرده که ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
رحمانی تاکید کرد: در اردیبهشت ما عملیات احداث تعدادی دیگر از مدارس شروع میشود و باید تا پایان خرداد عملیات اجرای همه مدارس در طرح عدالت در فضای آموزشی آغاز شود.
رحمانی با بیان اینکه ۱۰ مدرسه را بسیج سازندگی عهدهدار شد، اظهار کرد: ۱۲ مدرسه بلاتکلیف بود که شش مدرسه را خیرین مدرسهساز تقبل کردند، ضمن اینکه ۹ مدرسه دیگر همچنان با مشکل زمین مواجه است که باید هر چه سریعتر فرمانداران تعیین تکلیف کنند.
وی بر تجهیز مدارس جدید تاکید و تصریح کرد: قصد داریم ۱۰۰ مدرسه را تا مهرماه آماده افتتاح کنیم و از هماکنون باید تجهیزات مدارس پیشبینی شود که نقش خیرین در این خصوص بسیار ضروری است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در یک دهه اخیر ۴۰ درصد مدارس استان یا تماما توسط خیرین احداث شده است یا خیرین در احداث آن نقش داشتند، گفت: با حضور خیرین ایرانی ساکن در آمریکا و کانادا این هفته ۱۰ مدرسه افتتاح شد، هفته آینده ۱۲ مدرسه دیگر افتتاح میشود.
رحمانی خواستار آبرسانی به مدارسی که فاقد آبرسانی هستند شد و افزود: استان فاقد مدرسه بیماران اوتیسم است که زمین آن آماده شده و خواستار تامین اعتبار توسط سازمان نوسازی مدارس هستیم.
وی به افزایش ۵۰ درصدی هنرجویان فنی و حرفهای و کاردانش در استان اشاره کرد و خواستار مجهز شدن هنرستانهای استان شد.
وی با بیان اینکه، احداث مدارس در طرحهای نهضت ملی مسکن مورد توجه باشد، ادامه داد: طبق سیاستهای دولت چهاردهم، باید فضای آموزشی را آماده و کیفیت آموزش را ارتقا دهیم و نیروی توانمند برای کشور تربیت کنیم.
رحمانی بر تکمیل و تجهیز اردوگاه سیسخت تاکید و اظهار کرد: تکمیل این اردوگاه نیازمند توجه سازمان نوسازی مدارس است، پایان هفته دوم اردیبهشت ۳۳ مدرسه بنیاد علوی کلنگزنی میشود.
وی بر تجمیع مدارس زیر ۱۰ دانش آموز تاکید و عنوان کرد: از مجموعه یک هزار و ۶۴۳ روستای استان ۷۰۰ روستا فاقد سکنه، ۷۲۰ روستا بالای ۲۰ خانوار و ۹۱۰ روستا زیر ۲۰ خانوار است که در نظام برنامهریزی کشور برخی موارد به خوبی دیده نشده، اما حتما باید به دانش آموزان این روستاها خدمات ارائه دهیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تلاش کنیم به سه دلیل از استانهای برتر در اجرای طرح عدالت در فضای آموزشی کشور باشیم گفت: داشتن مردم شایسته، نیروی انسانی خوب و مشکلات در فضای آموزشی از دلایلی است که باید جزء سه استان برتر در اجرای طرح عدالت در فضای آموزشی باشیم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، رحمانی با تاکید بر مردمی سازی طرح عدالت در فضای آموزشی بیان کرد: ۱۰۰ رایانه توسط اداره کل نوسازی، جهت هوشمندسازی مدارس اختصاص یافت و از دستگاهها خواستیم رایانههای مازاد را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات