• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404020402665
  • خبرنگار : 50649

ماهی‌گیری غیرمجاز در سدهای درودزن و سلمان فارسی متوقف شد

ماهی‌گیری غیرمجاز در سدهای درودزن و سلمان فارسی متوقف شد

ایسنا/فارس رؤسای ادارات محیط زیست مرودشت و قیر و کارزین از کشف و ضبط ادوات ماهی‌گیری غیرمجاز متخلفان در سدهای درودزن و سلمان فارسی استان فارس خبر دادند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرودشت امروز، چهارم اردیبهشت از کشف وضبط ادوات ماهیگیری غیرمجاز از دو متخلف صید در دریاچه سد درودزن خبر داد و گفت: نیروهای یگان حفاظت محیط زیست این اداره حین گشت و کنترل شبانه‌روزی دریاچه سد درودزن مقدارزیادی تور ماهیگیری غیر مجاز کشف و ضبط کردند. 

یوسف حسنی بیان کرد: در این راستا پنج هزار متر تور ماهی‌گیری به همراه ۳۰ قطعه ماهی کپور از متخلفین کشف و ضبط شد و موارد صورت‌جلسه و تشکیل پرونده شد تا ازطریق مراجع قضایی پیگیری شود.

وی تصریح کرد: مسیرهای دسترسی به دریاچه سد درودزن باید محدود شود تا شکارچیان غیر مجاز به راحتی دسترسی به این منطقه را نداشته باشند.

حسنی با اشاره به آسیب‌هایی که صید غیر مجاز به چرخه زیستی ماهیان این دریاچه می‌زند، ادامه داد: فصل تخم‌ریزی ماهی‌های تالاب و دریاچه درودزن از اوایل اسفند تا اواسط خرداد است و صید غیرمجاز به ویژه در این ماه‌ها و در این فصل باعث از بین رفتن ماهی‌ها وآسیب به چرخه زیستی منطقه می‌شود.

رئیس اداره محیط زیست قیر و کارزین نیز از کشف و ضبط مجدد چندین قطعه ماهی و رشته تور ماهیگیری از صیادان غیر مجاز دریاچه سد سلمان فارسی خبر داد و گفت: در این راستا، با دریافت ضرر و زیان از متخلفین توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان قیر و کارزین و تنظیم صورتجلسه جهت ارجاع به مقام قضایی این موضوع مورد پیگیری قرار گرفت.

قائدی با اشاره به اهمیت آبزیان ادامه داد: این تحقیقات  نشان‌دهنده اهمیت حفظ تنوع زیستی و نقش گونه‌های خاصی از ماهی‌ها در اکوسیستم‌های آبی است. لجن‌خورها به عنوان یکی از گونه‌های کلیدی در پاکسازی آب و بهبود کیفیت آن شناخته می‌شوند. آن‌ها با تغذیه از رسوبات و مواد آلی در بستر دریاچه، به کاهش آلودگی و بهبود شرایط زیست‌محیطی کمک می‌کنند.

وی با بیان اینکه حفاظت از این گونه‌ها و جلوگیری از صید آن‌ها به منظور حفظ تعادل اکوسیستم و تأمین آب شرب سالم، امری ضروری است، گفت: این موضوع همچنین نیازمند همکاری و آگاهی‌رسانی به جوامع محلی و مسئولان برای حفظ منابع طبیعی و محیط زیست است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی محیط زیست فارس، قائدی یادآور شد: کاهش جمعیت این ماهی‌ها می‌تواند زنجیره غذایی را مختل کند و به تبع آن، بر سلامت کل اکوسیستم تأثیر منفی بگذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha