• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1404020603337
  • خبرنگار : 71610

جنایات هولناک صهیونیست‌ها در غزه و خانواده‌هایی که از هم پاشیده شدند

جنایات هولناک صهیونیست‌ها در غزه و خانواده‌هایی که از هم پاشیده شدند

ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از بمب‌های بسیار مخرب، جنایاتی هولناک را علیه غیرنظامیان در نوار غزه مرتکب شده است. در این حملات، کودکان بی‌گناه به همراه خانواده‌هایشان در منازلشان هدف قرار گرفته‌اند، به‌گونه‌ای که اجساد تکه‌تکه‌شده آن‌ها تا پشت‌بام خانه‌های مجاور پرتاب شده است. این صحنه‌های دلخراش، بخشی از نسل‌کشی وحشیانه‌ای‌ است که از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ادامه دارد و عمدتاً کودکان و زنان را قربانی کرده است.

به گزارش ایسنا، از تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، نسل‌کشی گسترده‌ای را در نوار غزه آغاز کرده که تاکنون بیش از ۱۶۸ هزار شهید و مجروح برجای گذاشته است. اکثر قربانیان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند و شمار مفقودان از ۱۱ هزار نفر فراتر رفته است.

در صحنه‌ای تکان‌دهنده که فعالان و خبرنگاران فلسطینی آن را ثبت کرده‌اند، پیکر کودکان فلسطینی بر اثر بمباران شدید ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از بمب‌های بسیار پرقدرت به پشت‌بام یکی از خانه‌های محله الیرموک در مرکز شهر غزه پرتاب شده است. ویدئوی منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، کودکان مجروح و تکه‌های اجساد کودکان دیگر را نشان می‌دهد که بر اثر این حمله هوایی بر پشت‌بام ساختمانی مجاور پرتاب شده‌اند؛ صحنه‌ای که نمادی عینی از جنایت نسل‌کشی بی‌وقفه‌ای است که فلسطینی‌ها از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در نوار غزه با آن مواجه‌اند.

جنایات هولناک صهیونیست‌ها در غزه و خانواده‌هایی که از هم پاشیده شدند
بمب‌های سنگین استفاده شده در غزه

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، در میان این تصاویر دردناک، پیکر نیمه یک دختربچه کوچک دیده می‌شود که به پشت‌بام خانه‌ای دیگر پرتاب شده است. تنها نیم‌تنه او قابل مشاهده است و خون درآمیخته است. او لباس صورتی‌رنگی به تن داشت که با خاک و خاکستر آغشته شده بود و موهایش با جریان گرد و غبار ناشی از انفجار تکان می‌خورد. در فاصله‌ای نزدیک، کودکی دیگر که به‌شدت مجروح شده بود، به همان پشت‌بام پرتاب شده و از ناحیه سر دچار خونریزی شدید بود.

متلاشی شدن خانواده‌ها

این کودک مجروح در حالی‌که مادرش با فریاد و ناامیدی در میان آوار به دنبال او می‌گشت، با صدایی خسته فریاد کمک سر می‌داد. این مادر در همان حمله، همسر و سایر فرزندانش را از دست داده بود و نمی‌دانست که تنها فرزندش زنده مانده و در حالتی وخیم، روی پشت‌بام خانه همسایه افتاده است. این کودک، آخرین امید او پس از نابودی کامل خانواده‌اش بود؛ خانواده‌ای که شامل برادر، خواهر و فرزندان آن‌ها نیز می‌شد.

«نصیبه شحتو» مادر کودک مجروح در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی با حالتی مملو از اندوه و پریشانی گفت: «حمله هوایی اسرائیل خانه‌مان را کاملاً نابود کرد. همسرم و فرزندانم کشته شدند و تنها یک فرزندم زنده ماند که بر اثر انفجار به پشت‌بام خانه‌ مجاور پرتاب شد.»

او در حالی‌ که برای حفظ آرامش تلاش می‌کرد، افزود: همه در خانه کشته شدند؛ شوهرم، فرزندانم، برادرم و فرزندانش، خواهرم و بچه‌هایش. فقط یک کودک زنده مانده که با شدت انفجار، روی پشت‌بام خانه همسایه افتاده است. خدا را شکر او را زنده پیدا کردیم، ولی وضعیت جسمی‌اش وخیم است.

این مادر فلسطینی ادامه داد: انفجار بسیار شدید بود. از خانه چیزی باقی نمانده است. ۱۰ کودک از خانواده ما آن لحظه در خانه بودند. همه پرتاب شدند، همه فریاد می‌زدند. فقط من و پسرم زنده ماندیم.

جنایات هولناک صهیونیست‌ها در غزه و خانواده‌هایی که از هم پاشیده شدند
علی الفرج در بیمارستان الکویتی غزه

بر اساس شهادت شاهدان عینی که با خبرگزاری آناتولی گفت‌وگو کرده‌اند، انفجار به حدی شدید بود که به‌نظر می‌رسد ارتش رژیم اشغالگر از بمب‌های فوق‌العاده مخرب استفاده کرده است؛ بمب‌هایی که خانه را بر سر ساکنانش فروریخته و پیکرهای قربانیان را تا ده‌ها متر آن‌سوتر، حتی به طبقات فوقانی ساختمان‌های مجاور، پرتاب کرده‌اند.

در تاریخ ۲۳ اکتبر ۲۰۲۴، تحقیقی از سوی دانشگاه هاروارد آمریکا منتشر شد که تأیید می‌کند ارتش رژیم صهیونیستی از بمب‌های آمریکایی مارک ۸۴، که به قدرت تخریبی بالا شهرت دارند، در حملات خود به غزه استفاده کرده است.

نصیبه شحتو که در برابر یکی از بیمارستان‌های شهر غزه منتظر اطلاع از وضعیت فرزندش بود، گفت: اسم پسرم علی فرج است. الآن در اتاق عمل است. از ناحیه شکم آسیب دیده و عمل سختی روی او انجام داده‌اند.

او در ادامه با صدایی بغض‌آلود خطاب به جهان فریاد زد: باقیمانده مردم ما را نجات دهید. ما دیگر تحمل نداریم. ما انسانیم. از مرگ و نابودی خسته شده‌ایم.

روایت کودک بازمانده

در همین راستا، خبرگزاری آناتولی از بیمارستان کویتی در غزه، که علی فرج در آن بستری است، بازدید کرد. علی که به‌سختی صحبت می‌کرد و نگاهش گنگ و حیران بود، گفت: «دیوارها افتادند و من هم افتادم. نمی‌دانم چه شد. با پدرم بودم. بعد انفجار بزرگی رخ داد و من پرتاب شدم».

او جزئیات بیشتری از لحظه حادثه را به یاد نمی‌آورد، اما در ذهنش مانده بود که پدرش در همان خانه به شهادت رسیده است.

علی فرج پس از لحظه‌ای سکوت، ادامه داد: «پس از این اتفاق ناگهان خودم را در بیمارستان دیدم. سرم درد می‌کند، شکمم هم همین‌طور».

ویدئو

روایت علی الفرج

این جنایات درحالی مستند شده است که بر اساس آمار منتشرشده در ۲۴ مارس از سوی وزارت بهداشت غزه، از آغاز نسل‌کشی غزه تا تاریخ ۲۳ مارس، بیش از ۱۵ هزار و ۶۱۳ کودک به شهادت رسیده‌اند؛ آماری که معادل ۳۱ درصد از مجموع شهدا است.

این وزارتخانه در یک اینفوگرافی اعلام کرد که تعداد کودکان مجروح به ۳۳ هزار و ۹۰۰ نفر رسیده که ۳۰ درصد از کل مجروحان را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha