• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404020603371
  • خبرنگار : 71443

انتقاد سوزان رایس از انتخاب هگست به‌عنوان وزیر دفاع آمریکا

انتقاد سوزان رایس از انتخاب هگست به‌عنوان وزیر دفاع آمریکا

مشاور امنیت ملی سابق آمریکا با زیر سوال بردن توانایی وزیر دفاع کشورش برای انجام وظایفش در سطح بین‌المللی از نابرابری و نبود عدالت در انتصاب‌های دولت ترامپ انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما» با  انتقاد از انتخاب «پیت هگست» به‌عنوان وزیر دفاع ایالات متحده گفت: اگر شما یک مرد سفیدپوست مسیحی مردسالار و طرفدار ماگا (شعار انتخاباتی «عظمت را دوباره به آمریکا بازگردانیم») هستید، حتی ممکن است به اندازه یک سنگ احمق باشید اما باز هم واجد شرایط خدمت به عنوان وزیر دفاع تلقی شوید. ظاهراً این چیزی است که ما از این قسمت آموخته‌ایم.

اظهارات او پس از آن مطرح شد که هگست در هفته‌های اخیر به دلیل ارسال اطلاعات حساس در رشته پیام‌های مختلف از طریق برنامه «سیگنال» هدف بررسی‌های دقیق قرار گرفت. مقامات دفاعی سابق آمریکا نگرانی‌هایی را در مورد استفاده مکرر او از یک پلتفرم ناامن که ممکن است تهدیدی برای امنیت ملی باشد، ابراز کرده‌اند.

رایس که در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ نماینده ایالات متحده در سازمان ملل نیز بوده است در ادامه گفت که «تنوع، برابری و فراگیری» (DEI) در دولت دوم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا همچنان در معرض تهدید است و به‌عنوان مانعی برای رسیدن افراد واجد شرایط به سمت‌های عالی‌رتبه عمل می‌کند.

او که با «برایان تیلور کوهن» مجری و خبرنگار آمریکایی صحبت می‌کرد، افزود: در این دولت از «تنوع، برابری و فراگیری» به‌عنوان یک کنایه استفاده شده است تا نشان دهد هر کسی که ممکن است زن باشد، ممکن است رنگین‌پوست باشد، ممکن است یک اقلیت مذهبی باشد، ممکن است دارای معلولیت باشد، ممکن است یک بومی باشد، هر کسی که به هر نحوی از این مفهوم که باید با همه ما به‌طور برابر رفتار شود و اینکه باید بر اساس شایستگی‌هایمان دیده شویم، در دولت جایی ندارد.

مقام سابق آمریکایی تاکید کرد: هر کسی که در قالب یک مرد سفیدپوست مسیحی و مردسالار قرار نگیرد، طبق تعریف در این دولت، پست‌تر تلقی می‌شود.

رئیس جمهور آمریکا در ماه ژانویه چندین فرمان اجرایی را امضا کرد که شیوه‌های استخدام بر مبنای «تنوع، برابری و فراگیری» را در سطح فدرال غیرقانونی اعلام می‌کرد و به مقامات دستور داد تا سیاست‌های مشابه را در بخش خصوصی نیز حذف کنند. در نتیجه این اقدام، شرکت‌ها سیاست‌های دی.ایی.آی را لغو کردند و برخی مقامات ارشد دفاعی کشور از سمت‌های خود برکنار شدند.

سوزان رایس همچنین گفت که سیاست‌های جدید قرار است تأثیر منفی بر جمع کثیری از مردم کشور داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha