• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404020603398
  • خبرنگار : 50228

نارضایتی بیماران از خرابی سیستم سرمایشی بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک

نارضایتی بیماران از خرابی سیستم سرمایشی بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک

ایسنا/خوزستان در پی خرابی سیستم سرمایشی بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک و نارضایتی مردمی، فرماندار شهرستان به صورت سرزده از این بیمارستان بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، با توجه به خرابی سیستم سرمایشی بیمارستان امام علی (ع) و نارضایتی شدید بیماران و همراهان، علیرضا گوروئی فرماندار شهرستان اندیمشک شامگاه ۵ اردیبهشت به محض اطلاع از این موضوع به صورت سرزده از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید کرد.

وی ضمن گفت‌وگو با بیماران، همراهان و پرسنل، وضعیت سرمایشی بخش‌های این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.

گوروئی در گفت و گو با ایسنا، از بیماران بابت مشکلات پیش‌آمده در بیمارستان امام علی (ع) عذرخواهی کرد و گفت: در تماس تلفنی این مشکل را به دکتر بوستانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز انعکاس دادم و دکتر بوستانی نیز قول داد که روز شنبه (شش اردیبهشت) اکیپ فنی به این بیمارستان اعزام شود.

او همچنین بیان کرد: باتوجه به وضعیت آب و هوایی خوزستان اصلا قابل پذیریش نیست که در یک مکانی همچون بیمارستان که از شرایط ویژه برخوردار است با مشکل در سیستم سرمایشی مواجه باشیم و بیماران دچار دغدغه بیشتری شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha