جمشید امیدی، ۶ اردیبهشت در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته کار و کارگر اظهار کرد: بیشترین اشتغال این استان در بخش صنعت است و این بخش، معادل ۴۵ درصد شاغلین استان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: براساس آخرین گزارش، تعداد بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی استان یعنی لیست بیمهای که توسط کارفرمایان در استان به تامین اجتماعی ارسال میشود معادل ۲۵۱ هزار و ٩٣ نفر است یعنی بیش از ۶۰ درصد شاغلین استان جزو بیمهشدگان اجباری و از جامعه کارگری هستند و استان مرکزی جزو استانهای کارگری محسوب میشود.
امیدی با اشاره به پیشبینی برنامههای متنوع در هفته کارگر اظهار کرد: برگزاری میز ارتباطات مردمی با حضور دستگاههای تابعه مربوط به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، برگزاری جشنواره امتنان و تقدیر از کارگران نمونه و گروههای کار نمونه، بازدید از واحدهای تولیدی و دیدار با کارگران و اهدای گل به کارگران، برگزاری نشست صمیمی تشکلهای کارگری و کارفرمایی با مسئولین استان از جمله برنامههای پیشبینی شده در این هفته است.
وی با اشاره به اهداف جشنواره امتنان گفت: تکریم کار و کارگر، ترویج فرهنگ کار و تلاش و مهارتآموزی و حمایت از کالای ایرانی، امتنان و الگونمایی از کارگران نخبه در راستای تقویت خودباوری، توسعه گفتگوهای اجتماعی میان جامعه کار و تولید و دولت در جهت عدالتمحوری و امیدآفرینی، از جمله اهداف جشنواره امتنان است.
امیدی با اشاره به انتخاب یک کارگر از بخش کشاورزی استان به عنوان کارگر نخبه ملی تصریح کرد: ۴۱۰ نفر کارگر، ۵۵ گروه کار و ۵۵ واحد کار در سامانه امتنان ثبت نام کردند. کارگران، گروههای کار و واحدهای کار بر اساس شاخصهای اختراع و نوآوری، ارزآوری، بهرهوری، انتقال تکنولوژی و بومیسازی، میزان اشتغال و رعایت مسائل ایمنی انتخاب میشوند.
امیدی با بیان اینکه نرخ بیکاری استان مرکزی در سال گذشته ۵.۵ درصد بوده است تصریح کرد: نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی در سال گذشته ۳۷ درصد بوده است که رتبه ۲۹ کشور را در این حوزه داریم و وضعیت خوبی نیست.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۱۶ هزار و ۸۹۹ مورد اشتغال در سامانه ملی رصد ثبت شده و تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری استان ۲۷۴۲ نفر بوده است. ما در حوزه نیروی انسانی وضعیت خوبی نداریم و باید چاره اساسی در این باره اندیشید.
انتهای پیام
نظرات