فضل اله کردی در گفت وگو با ایسنا، افزود: کشت جو در آبان ماه انجام شده و برداشت آن از اول اردیبهشت آغاز شده است که تا ۱۵ خرداد ادامه خواهد داشت.
وی سطح زیر کشت این محصول را ۳۶۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: با توجه به میانگین عملکرد ۳ تن در هکتار، پیشبینی میشود ۱۰۸۰۰ تن جو در شهرستان تفتان برداشت شود.
کردی خاطرنشان کرد: برداشت این محصول به دو صورت دستی و مکانیزه (کمباین) انجام میشود.
وی همچنین مقاومت جو به شوری خاک و کمآبی، سازگاری با اقلیم منطقه و نقش آن در اصلاح خاک را از مزایای کشت این گیاه برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی تفتان با اشاره به مشکلات تولید جو، خشکسالیهای اخیر و کاهش منابع آبی را از مهمترین چالشهای پیشروی کشاورزان دانست.
وی گفت: در شهرستان تفتان به دلیل جمعیت بالای دام، جو نقش حیاتی در تأمین خوراک دام و تولید فرآوردههای دامی ایفا میکند.
انتهای پیام
نظرات