به گزارش ایسنا، حسین افشین در راستای تحقق اهداف دولت چهاردهم مبنی بر توسعه عدالت آموزشی و حمایت از نخبگان، امروز ششم اردیبهشتماه از پیشرفت فرآیند ساخت دو مدرسه سمپاد در شهرستان شهریار بازدید کرد.
افشین در حاشیه این بازدید، گفت: پیرو دستور رئیسجمهور در جلسه هیات دولت مبنی بر احداث مدرسه در اطراف شهر تهران، پس از بررسیهای کارشناسی و ارزیابی میزان همکاری ارگانهای مختلف، شهر شهریار به عنوان محل احداث دو واحد آموزشی انتخاب شد.
وی با اشاره به اهمیت توسعه فضاهای آموزشی مناسب برای دانشآموزان مستعد و نخبه، افزود: با توجه به ظرفیت بالای علمی و آموزشی شهر شهریار و کمبود امکانات تخصصی در این زمینه، تصمیم گرفتیم دو مدرسه سمپاد، یکی ویژه دختران و دیگری ویژه پسران را در این شهر احداث کنیم. این مدارس با بهرهگیری از جدیدترین متدهای آموزشی و تجهیزات پیشرفته، محیطی مناسب برای شکوفایی استعدادهای دانشآموزان و پرورش نخبگان آینده کشور فراهم خواهند کرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با تاکید بر مشارکت بخش خصوصی و مردم در پیشبرد این پروژه، اظهار کرد: خوشبختانه، تامین مالی این پروژه با حمایت و مشارکت فعال شرکتها و صندوقهای سرمایهگذار خطرپذیر کشور و همچنین همراهی خیرین و نیکوکاران منطقه صورت گرفته است. این مشارکت نشاندهنده عزم جدی جامعه برای حمایت از آموزش و پرورش و سرمایهگذاری برای آینده کشور است.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، افشین در ادامه افزود: خروجیهای مدارس سمپاد، ورودیهای بنیاد ملی نخبگان میشوند و ما تلاش کردیم این امکان را برای دانشآموزان شهریاری فراهم کنیم.
معاون علمی رئیسجمهور با اشاره به برنامه جامع دولت برای حل مشکل کمبود فضای آموزشی در کشور، تصریح کرد: دولت چهاردهم مصمم است با اجرای طرحهای مختلف، ظرف مدت یک سال، مشکل کمبود فضای آموزشی در سراسر کشور را برطرف کند و پروژه احداث دو مدرسه سمپاد در شهریار نیز در همین راستا تعریف شده است.
وی همچنین با قدردانی از همکاری و همراهی مسئولان محلی از جمله شهردار، فرماندار و نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی، ابراز امیدواری کرد: این دو مدرسه تا آغاز سال تحصیلی جدید (اول مهرماه) به بهرهبرداری برسند و پذیرای دانشآموزان نخبه این شهر باشند.
انتهای پیام
نظرات