مجید محمودی، مدیر مراکز فناوری و نوآوری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی روز شنبه ششم اردیبهشت در اولین روز از این بازدیدها، به همراه علیاصغر فاتحیفر رییس سازمان جهاددانشگاهی استان و آزیتا بلالی اسکویی رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از مرکز نوآوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیای پارک علم. فناوری استان در تبریز بازدید کردند.
در این بازدید، مسئولان پیگیر آخرین پیشرفتها و دستاوردهای شرکت های دانشبنیان مستقر در این مجموعه شدند و به حل مشکلات و حمایت از این شرکت ها تاکید کردند.
امیر اصیل، مدیرعامل یکی از شرکتهای مستقر در این پارک از تدوین ۱۵ راهکار فناورانه در ۲۴ سال گذشته خبر داد و گفت: همه این راهکار ها به تایید سازمان ملی فناوری اطلاعات رسیده است.
وی از همکاری و سرمایهگذاری در پروژه سرویس های کلان بولوت، دارا و سورین که در حوزه های اینترنت و ارتباطات است ابراز امیدواری کرد و گفت: با همکاری بنیاد مستضعفان میتوانیم اقدامات بسیار خوبی در زمینه های هوش مصنوعی داشته باشیم.
وی به تشریح خدمات مرکز نوآوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیا پرداخت و ادامه داد: این مرکز با همکاری مشترک پارک علم و فناوری استان و شرکت شتاب دهنده دانشبنیان پویان در شهر تبریز احداث شده که تحقیقات و توسعه، توسعه محصولات و خدمات نوآورانه، حمایت از کسب و کار های نوپا، شناسائی و رفع نیاز های صنعتی، آموزش و توانمند سازی و نوآوری باز از جمله فعالیت های این مرکز است.
همچنین بعد از این بازدید محمودی، از شرکت های دانشبنیان فعال در حوزه طراحی، سازندگی ماشینآلات و سیستم های برودتی، تولید سیستم های ناوبری فرودگاهی، توسعه گردشگری و تبلیغ پنهان در سطح بینالملل در قالب نقاشی دیجیتال، طراحی و تولید تجهیزات حفاظت پیرامونی، سازنده ماشین آلات عمرانی و خدمات شهری هوشمند، تولید کننده چراغ های ال ای دی(LED) و چراغ های کنترل پذیر، تولید قطعات و تجهیزات شرکتهای نفتی و تولید محصولات بیوتکنولوژی مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی در مجتمع عصر انقلاب بازدید کردند.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر بیش از ۳۶۶ شرکت فناور و دانشبنیان در پارک مستقر هستند و پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی به عنوان بازوی توسعه علم، نوآوری و کارآفرینی در منطقه، نیازمند گسترش زیرساختهای فیزیکی، آزمایشگاهی و صنعتی برای پاسخ به رشد روزافزون شرکتهای نوآور است.
بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی منابع طبیعی و صنایع غذایی آذربایجان شرقی
همچنین در راستای بررسی طرح های نوآورانه استان، محمودی از مراکز مختلف نجاری، کشاورزی، باغ وحش، آشپزخانه، دامداری، نگهداری زنبور عسل، بازی با خاک رس کودکان، سرگرمی های کودکان و تولید اسانس عطر دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی منابع طبیعی و صنایع غذایی استان بازدید کرد.
محمودی در ادامه این بازدیدها از مرکز خدمات تخصصی فناوری انرژیهای تجدیدپذیر جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی بازدید کرد.
این مرکز با هدف ایفای نقش موثر جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در مدیریت بهینه تولید و مصرف انرژیهای تجدیدپذیر، با اتکا به اعضای متخصص خود در حوزه تامین انرژی از منابع تجدیدپذیر و همچنین مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی، از سال 1388 تاسیس و شروع به فعالیت کرده است .
اهم فعالیتهای این مرکز در زمینه طراحی، ساخت و بهره برداری از نیروگاه های خورشیدی، بادی و هیبریدی و بومی سازی تکنولوژی های مربوطه بوده و تاکنون در ۱۲ استان کشور نیروگاههای خورشیدی و هیبریدی در مقیاسهای مختلف از نوع پرتابل تا نیروگاههای بزرگ مقیاس ایجاد کرده است.
محمودی، مدیر مراکز فناوری و نوآوری بنیاد مستضعفان، در این بازدید فعالیتهای مرکز خدمات تخصصی فناوری انرژی های تجدیدپذیر جهاددانشگاهی را قابل توجه و تقدیر خواند و بر لزوم استفاده از توانمندی این مرکز در جهت رفع مشکل ناترازی انرژی تاکید کرد.
انتهای پیام
نظرات