• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404020704216
  • خبرنگار : 50004

مدیر مراکز فناوری و نوآوری بنیاد مستضعفان:

 جهاد دانشگاهی در بحث فناوری خط‌شکن بوده است

 جهاد دانشگاهی در بحث فناوری خط‌شکن بوده است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر مراکز فناوری و نوآوری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی همواره در بحث فناوری، خط‌شکن بوده که نمونه آن رویان و فعالیت‌های این نهاد در حوزه دارویی است.

مجید محمودی در حاشیه بازدید از مرکز خدمات تخصصی فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌ شرقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در جهاد دانشگاهی استان در زمینه انرژی‌های نوین و پنل‌های خورشیدی، اقدامات بسیار خوبی انجام گرفته و طرح‌های خوبی ارائه شده است و تصمیم داریم درباره تولید برق و از بین بردن ناترازی انرژی در راستای رسالت بنیاد که یاری کردن دولت است، از فناوری که در اختیار این نهاد است، حمایت کنیم تا جهاد دانشگاهی استان بتواند ضمن توانمندسازی متخصصان خود، به عنوان حامی در کنار دولت قرار گیرد. 

وی خاطرنشان کرد: براساس آنچه  از نزدیک مشاهده کردم توانمندی و ظرفیت خوبی در زمینه تولید انرژی و برق در این مرکز وجود دارد و امید است بتوانیم در آینده از این ظرفیت استفاده کنیم و به‌ویژه در بحث سلامت، درمان و پیشگیری نیز جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی کارهای بسیاری خوبی انجام داده و در صورت نداشتن همپوشانی با سایر مجموعه‌ها می‌توان با نگاه به این فناوری به عنوان فناوری قدرت‌ساز و آینده‌ساز از توان این مجموعه در این موارد هم استفاده و حمایت کنیم.

وی درباره دلایل سفرش به تبریز اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل ابلاغیه دفتر مقام معظم رهبری به بنیاد مستضعفان در سال جدید مبنی بر استفاده از مراکز دانش پایه در حل نظام مسائل صنایع تابعه بنیاد، حمایت از مراکز تحقیقاتی و نوآوری، دانش‌پایه و پارک‌ها برای نظام مسائل استخراج شد در صنایع زیرمجموعه بنیاد با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در نوآوری‌های موجود در سراسر کشور، مورد تاکید بنیاد قرار گرفت.

محمودی ادامه داد: در هلدینگ تحقیق و توسعه دانشمند مقرر شد ورودی مستقیمی به مسائلی مانند پارکداری، صندوقداری و مراکز رشد نداشته باشیم و از پارک‌های سطح یک و زیرمجموعه‌های آن به عنوان همکاران معین بهره‌مند شویم. 

وی هدف از سفر به استان آذربایجان شرقی را آشنایی با ظرفیت‌های پارک‌های این استان، حوزه‌های توانمندی ‌فعال این استان و مراکز تحقیقاتی دانست و گفت: بررسی میزان برون‌سپاری نظام مسائل این استان با توجه به ظرفیت‌های آن و حل مسائل و مشکلات در صنایع تابعه بنیاد از جمله اهداف سفر به این استان است.

وی خاطرنشان کرد: طبق برآوردها استان آذربایجان شرقی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، حوزه ساخت و تولید و حوزه کشاورزی ظرفیت بسیار خوبی داشته و ما نقش به هم‌رسان را در مجموعه هلدینگ تحقیق و توسعه دانشمند خواهیم داشت و بنیاد مصمم است نظام مسائل شرکت و صنایع تابع خودش را به مراکز نوآوری سطح کشور برساند تا ضمن حل مسائلی که با آن درگیر هستیم، توانمندسازی بخش نوآوری در سایر زمینه‌های تخصصی را نیز انجام دهیم.

مدیر مراکز فناوری و نوآوری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در ادامه، فناوری‌های قدرت‌ساز و آینده‌ساز کشور را مورد اشاره قرار داد و آن را در مواجهه با تحریم‌ها و مشکلات احتمالی آینده موثر دانست و افزود: ظرفیت‌های بسیار خوبی از این نظر در استان آذربایجان شرقی وجود دارد.

وی صنایع هدف در مناطق هدف، محرومیت‌زدایی، حمایت از فناوری روستایی، توانمندسازی تولید روستایی، اشتغال‌زایی و استفاده از ظرفیت نیروهای متخصص و فنی روستایی در تامین امنیت غذایی و صنایع را از جمله محورهای مورد توجه بنیاد مستضعفان در حوزه فناوری دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha