حسین تاران در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: دانشآموزان استان زنجان به جز المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در ۱۳ محور دیگر کامپیوتر، علوم زمین، شیمی، جغرافیا، ریاضی، مدیریت، اقتصاد و حکمرانی، نجوم و اخترفیزیک، سواد رسانهای، فیزیک، علوم و فناوری نانو، زیستشناسی، هوش مصنوعی و ادبی توانستند امتیاز لازم برای حضور در مرحله دوم را کسب کنند.
وی با بیان اینکه از ۹۳۲ دانشآموز شرکتکننده استان زنجان در المپیادهای علمی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۴ ـ ۱۴۰۳ تعداد ۱۶۳ نفر به مرحله دوم راه یافته بودند، افزود: ۸۱ درصد پذیرفتهشدگان از مدارس سمپاد استان هستند.
او افزایش شور و نشاط علمی دانشآموزان، تمرین روشهای درست مطالعه و تمرکز صحیح، برخورد جدی و هوشمندانه با مطالب علمی، جرأت و جسارت حل مسائل دشوار و پیچیده و انتخاب مسیر مستمر و عالمانه را جز رهیافتهایی دانست که در المپیادهای علمی، برای شناسایی، جذب و تشویق دانشآموزان با استعداد و علاقهمند در نظر گرفته میشود.
او افزود: به منظور تشویق همه شرکتکنندگان، در هر مرحله برای هر دانشآموز شرکتکننده کارنامهای صادر میشود تا عملکرد هر دانشآموز در رشتههای مختلف مشخص شود.
رئیس اداره استعدادهای درخشان اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان کسب نشان المپیادهای علمی را مصداق امیدآفرینی و افزایش روحیه خودباوری در میان دانشآموزان عنوان کرد و آن را جزء گامهای تسهیل بخش فرآیند نخبگی خواند که در نهایت، به اثرگذاری و جریانسازی در جامعه منجر میشود.
انتهای پیام
نظرات