علیاصغر اسداللهی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پلاکگذاری درختان به روش سنتی منسوخ شده است و از روش UTM (مختصات جغرافیایی) استفاده میشود. در این روش نه تنها مختصات جغرافیایی هر درخت بلکه تمام موضوعات لایههای مختلف فضای سبز بر بستر GIS(سامانه رایانهای برای مدیریت و واکاوی اطلاعات جغرافیایی ) پیاده میشود.
وی افزود: شرح خدمات و برآورد اعتبار مورد نیاز برای این پروژه انجام شده است و مناقصه آن در اردیبهشت، در سامانه ستاد بارگزاری میشود. با چند شرکت دانش بنیان بومی که در این زمینه فعالیت میکنند هم رایزنی شده است تا در این مناقصه شرکت کنند.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اهواز گفت: مدت اجرای این پروژه هشت ماه پیشبینی شده است و امیدواریم در سال ۱۴۰۴، تمام عرصههای فضای سبز اهواز شامل بیش از ۱۵ میلیون مترمربع بر این بستر پیادهسازی شوند. بنابراین شناسنامه فضای سبز بر بستر GIS و درختان دارای UTM خواهند شد.
وی افزود: با این کار، نظارت بر فضای سبز هوشمند خواهد بود و میتوانیم طبق نقشههای GIS روزانه آبیاری درختان، گلکاری، کشت درخت و ... را رصد کنیم و آخر هر ماه بر این اساس، صورت وضعیت هم صادر میشود.
انتهای پیام
نظرات