معصومه محمدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اورژانس اجتماعی چهارمحال و بختیاری خدمات گستردهای را در سطح استان ارائه میدهد، این خدمات به دو صورت حضوری در محل بحران و غیرحضوری و تلفنی صورت میگیرند، همچنین برخی از خدمات به صورت اعزام تیم در محل انجام میشود و تیم مددکاری با توجه به مشکل موردنظر مانند خودکشی، همسرآزاری، کودکآزاری و از این دست مسائل خدمات انجام میگیرد.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: افراد با حضور در این مراکز خدماتی از جمله روانشناسی، مددکاری، حقوقی و پزشکی را دریافت میکنند، همچنین میتوانند با تماس تلفنی با شماره ۱۲۳ برای رفع مشکلات تماس بگیرند و توسط کارشناس راهنمایی شوند.
وی افزود: در مواقعی که نیاز به اعزام تیم اورژانس اجتماعی باشد اعزام تیم به محل صورت میگیرد و با بررسی مشکل خدمات روانشناسی و مددکاری ارائه میشود.
محمدی تصریح کرد: در برخی موارد مانند خودکشی نیازمند حضور دستگاههایی مانند ۱۱۰ و۱۱۵ درمحل است که با تفاهمنامهای که بین این سازمانها صورت گرفته، رسیدگی و اقدام انجام میگیرد.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری ادامهداد: اورژانس اجتماعی در ۷ شهرستان استان دایر بوده و خط تلفنی ۱۲۳ به صورت شبانهروزی آماده خدمترسانی به مردم است، همچنین در این مراکز روانشناسان و مددکاران نیز حضور دارند و افرادی که در معرض بحران و آسیب قراردارند با مراجعه به این مراکز خدمات موردنیاز را دریافت کنند.
وی یادآورد شد: خط تلفنی ۱۲۳ در بدو شروع و راهاندازی با عنوان خط کودکآزاری شناخته میشد اما امروزه به موارد مرتبط با آزار شامل کودکآزاری، همسرآزاری، معلولآزاری و ... خدمات داده میشود، همچنین با توجه به نوع مشکل مداخلاتی صورت گرفته و براساس پروتکلهای موجود مسائل ایجادشده را رفع میکنند.
محمدی خاطرنشان کرد: در این مرکز پیگیریهایی نیز پس از ترخیص برای افرادی که پذیرش میشوند نیز وجود دارد تا مشکلات آنها رفع شود و درگیر برگشت مجدد مشکل نشوند.
انتهای پیام
نظرات