• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404020805110
  • خبرنگار : 50181

مصرف «گوجه سبز» استرس را کاهش می‌دهد

مصرف «گوجه سبز» استرس را کاهش می‌دهد

ایسنا/کرمانشاه یک دکترای گیاهان دارویی با اشاره به خواص متعدد گوجه سبز و مزایایی که برای سلامتی افراد دارد، گفت: مصرف گوجه سبز موجب کاهش استرس و افسردگی می‌شود.

هانیه ناصری در گفت و گو با ایسنا، از خواص متعدد گوجه سبز به عنوان یکی از میوه‌های بهاری یاد کرد و گفت: فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود سیستم گوارش می‌شود. همچنین این میوه به خاطر داشتن ویتامین C بالا نقش آنتی اکسیدانی دارد.

وی گوجه سبز را منبع‌ ویتامین‌های گروه B دانست و یادآور شد: مصرف گوجه سبز باعث کاهش استرس و افسردگی شده و برای سلامتی پوست و اعصاب نیز مفید است. 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه گوجه سبز در سوخت و ساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد، خاطرنشان کرد: این میوه اثر قابل توجهی نیز در پیشگیری از سرطان و چربی خون بالا دارد.

ناصری از نقش موثر گوجه سبز در مقابله با میکروب‌ها و عفونت‌ها هم یاد کرد و ادامه داد: این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیه‌ها را تنظیم می‌کند.

وی تاکید کرد: گوجه سبز را می‌توان به صورت خشک شده نیز مصرف کرد که دارای مقادیر مناسبی فیتونوترینت است که کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.

به گفته این دکترای گیاهان دارویی، مصرف گوجه سبز برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین نیز مفید است.

ناصری با اشاره به اینکه مصرف اندازه مناسب گوجه سبز می‌تواند به تعادل اسید معده کمک کند، اظهار کرد: در مصرف گوجه سبز نباید زیاده‌روی کرد زیرا بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، سوزش معده و حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود. به علاوه مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود و ترش و اسیدی بودن آن نیز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندان‌ها می‌شود.

وی در خصوص مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن نیز هشدار داد و افزود: این میوه اگر نشوسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را ایجاد می‌کند.

این دکترای گیاهان دارویی یادآور شد: گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است با گلپر مصرف شود.

ناصری درباره مصرف هسته گوجه سبز خصوصا در گوجه سبزهای کال که هسته نرم دارند نیز هشدار داد و گفت: هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را مصرف کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha