محمد زارعی هدک، در گفت و گو با ایسنا و در حاشیه بازدید سرپرست دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از فرودگاه منطقهای شهدای گناباد، با بیان اینکه در این سفر بیشتر مسائل فنی فرودگاه مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: با توجه به اینکه تاکنون ۱۳۲ پرواز گناباد-تهران و بالعکس انجام شده است، بر اساس آنچه اعلام شد طی این دو ماه پیشرفتهای بسیار خوبی برای بخشهای فنی فرودگاه ایجاد شده است.
فرماندار گناباد از صدور مجوزهای بهرهبرداری دائم فرودگاه این شهرستان خبر داد و گفت: به دلیل اینکه بیشتر هدف ما در شهرستان رونق اقتصادی و توسعه گردشگری است، بالغبر ۸۰ درصد انتظارات مورد نظر فرودگاه که حدود ۴۰ تا ۵۰ مورد بوده انجام شده است.
وی با بیان اینکه از فروردین تاکنون نواقصی که بوده رفع شده، اما مسائل دیگری هم وجود دارد که در آینده نزدیک مرتفع خواهد شد، ادامه داد: اگر قرار باشد توسعه اقتصادی در منطقه صورت بگیرد یکی از موضوعات مهم تامین زیرساختهای حمل و نقل ریلی و هوایی است. اگر این زیرساختها در شهرستان فراهم باشد بدون شک آنهایی که بخواهند به منطقه بیایند بهتر و بیشتر پیگیر اهداف خود در شهرستان خواهند بود.
وی یکی از محورهای مهم توسعه را در هر شهرستان فرودگاه و حمل و نقل دانست و افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا حمل و نقل ریلی هم در شهرستان گناباد به نتیجه برسد.
فرماندار گناباد، همچنین با اشاره به وضعیت اعتبارات تخصیص یافته به فرودگاه گناباد، گفت: بیشتر تخصیصها از محل اعتبارات ملی بوده که اقدامات قابل توجهی تاکنون در این زمینه انجام شده است.
وی با بیان اینکه امیدواریم تخصیصها افزایش یابد، اظهار کرد: تخصیصهای امسال از خردادماه مشخص خواهد شد.
زارعی در ادامه مبلغ بلیت پرواز گناباد تهران و بالعکس را کمتر از مشهد اعلام کرد و گفت: اگر بخواهیم پروازها از فرودگاه منطقهای شهدای گناباد، تداوم داشته باشد؛ ابتدا شهرستانهای همجوار از جمله منطقه ترشیز، تربتحیدریه، مهولات، خواف، تربتجام و... باید از این ظرفیت استفاده کنند، از سویی چون برخی شهرستانهای خراسان رضوی فاصله بسیاری تا مرکز استان دارند مقرون به صرفه است که از فرودگاه این شهرستان پرواز داشته باشند.
نماینده عالی دولت در این شهرستان، با تأکید بر اینکه فرودگاه گناباد به عنوان یک زیرساخت مهم در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه دارای اهمیت زیادی است، بیان کرد: بدون شک با افزایش دسترسی به منطقه، کسبوکارها و سرمایهگذاران بیشتری تمایل به سرمایهگذاری در گناباد و مناطق اطراف خواهند داشت.
زارعی هدک افزود: همچنین فرودگاه میتواند به تسهیل سفر گردشگران به منطقه کمک کند که به نوبه خود میتواند به رونق صنایع گردشگری، هتلداری و خدمات مرتبط منجر شود.
وی فرودگاه را پلی برای ارتباطات بین شهرهای مختلف دانست و با تأکید بر اینکه توسعه فرودگاه و صنایع مرتبط با آن میتواند فرصتهای شغلی متعددی برای ساکنین منطقه ایجاد کند، اظهار کرد: همکاری و هماهنگی بین مردم و مقامات شهرهای اطراف میتواند منجر به توسعه پروژههای مشترک شود که به نفع همه طرفها خواهد بود.
وی در ادامه با توجه به ناترازی برقی که از گذشته بوده است، گفت: تمام ظرفیتهای شهرستان را به کار گرفتهایم تا بتوانیم برای نیروگاههای خورشیدی جذب سرمایهگذار داشته باشیم که تاکنون توفیقات خوبی نیز حاصل شده است؛ در حال حاضر ۲۰۰ مگاوات در دست اقدام داریم.
فرودگاه گناباد به عنوان سومین فرودگاه مسافری استان خراسان رضوی، با هزینهای بالغ بر ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و با مساحتی در حدود ۳۸۰ هکتار ساخته شده که ۲۷۰۰ متر، باند و دارای عرض ۶۰ متری است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا فرودگاه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا فرودگاه بیرجند در استان خراسانجنوبی ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد.
راهاندازی فرودگاه شهدای گناباد، موجب توسعه کمی و کیفی بخشهای مختلف این شهرستان اعم از اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شده و علاوه بر آن، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شهرستانهای بجستان، تربتحیدریه، مهولات، فیضآباد و دیگر شهرهای نزدیک به آن در خراسانرضوی و نیز شهرستانهای فردوس، سرایان، خضری و دشتبیاض در شمال استان خراسانجنوبی از ظرفیت این فرودگاه برخوردار میشوند.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
انتهای پیام
نظرات