محسن دارابی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پیگیری چندساله برای احداث میادین میوه و تره بار در کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به اینکه شهر کرمانشاه فاقد میادین میوه و تره بار است، حدود دو سال پیش لایحهای را به شورای شهر ارسال کردیم تا با احداث هشت میدان میوه و تره بار در نقاط مختلف شهر موافقت و آن را تصویب کنند.
وی افزود: با توجه به مشکلاتی که در شورای شهر وجود داشت، این لایحه یکی، دو سال معطل ماند تا اینکه سرانجام زمستان سال گذشته در شورا مورد تصویب قرار گرفت و مقرر شد برای تائید نهایی به فرمانداری ارسال شود.
مدیرعامل سازمان مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: متاسفانه پس از اینکه این لایحه به فرمانداری ارسال شد، مغایرت خورد و آن را به کمیسیون معاملات شهرداری ارجاع دادند تا دوباره وارد یک پروسه طولانی شود.
وی در خصوص چرایی ارجاع این لایحه به کمیسیون معاملات شهرداری، گفت: از مجموع هشت زمینی که برای احداث میادین میوه و تره بار در شهر کرمانشاه در نظر گرفته شده، شش زمین مربوط به بخش خصوصی است و فرمانداری اعلام کرده که برای تصویب تغییر کاربری این زمینها باید لایحه به کمیسیون معاملات شهرداری برود و آنجا نیز مورد تصویب قرار گیرد، درحالیکه اساسا برای تبدیل این زمینها به میادین میوه و تره بار نیازی به تغییر کاربری آنها نیست و باید موضوع در کمیسیون سرمایهگذاری مطرح شود و نه کمیسیون معاملات.
دارابی تاکید کرد: زمینهایی که ما برای احداث میادین میوه و تره بار در نظر گرفتهایم، زمینهایی با کاربری کشاورزی نیستند و تقریبا بلااستفاده ماندهاند، به همین دلیل نیازی به تغییر کاربری آنها نیست.
وی اضافه کرد: پس از ارجاع لایحه از فرمانداری به کمیسیون معاملات شهرداری، این کمیسیون نیز اعلام کرده که این لایحه را مورد بررسی قرار نمیدهد و با تغییر کاربریها موافقت نمیکند.
مدیرعامل سازمان مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر این لایحه را به کمیسیون سرمایه گذاری ارسال کردهایم تا در این کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد و مورد تصویب قرار گیرد.
وی اضافه کرد: اینکه فرمانداری با بررسی این لایحه در کمیسیون سرمایهگذاری موافقت میکند یا خیر را نمیدانم، اما ما نهایت تلاش خود را برای به سرانجام رساندن این لایحه کردهایم.
دارابی با بیان اینکه معطلی بیش از حد این طرح باعث شده تا سرمایهگذاران یکی یکی از واگذاری زمینهایشان برای احداث میادین میوه و تره بار پشیمان شوند، گفت: متاسفانه در نشستهای مربوط به ستاد تنظیم بازار استان مدام شهرداری کرمانشاه مورد انتقاد قرار میگیرد که چرا در احداث میادین میوه و تره بار کوتاهی میکند و این درحالیست که ما تمام پیگیریهای خود را انجام میدهیم.
روند کار مشکل داشت
محمدرضا آمویی فرماندار کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایسنا، در تشریح چرایی علت اعلام مغایرت هیات تطبیق فرمانداری با لایحه احداث هشت میدان میوه و تره بار در کرمانشاه، اظهارکرد: این لایحه روند قانونی خود را طی نکرده بود و به همین دلیل در هیات تطبیق روی آن مغایرت زده شد.
وی افزود: لایحه احداث هشت میدان میوه و تره بار در کرمانشاه ابتدا باید به کمیسیون معاملات و یا سرمایه گذاری شهرداری میرفت و از آنجا به شورای شهر ارسال میشد و پس از تائید شورای شهر به فرمانداری ارسال میشد، اما متاسفانه این لایحه بدون طی کردن روند قانونی خود و عدم ارسال به کمیسیونهای معاملات و یا سرمایه گذاری شهرداری، مستقیما به شورای شهر رفته و در آنجا تصویب شده بود.
آمویی تاکید کرد: به همین منظور این لایحه به کمیسیون معاملات شهرداری ارسال شده تا در آنجا مورد بررسی و تصویب قرار گیرد و سپس به شورای شهر برود و در صورت تصویب در شورای شهر، به فرمانداری ارسال شود.
وی با بیان اینکه از زمانی که روی این لایحه مغایرت خورده چندماهی میگذرد، افزود: اگر مسئولین سازمان مشاغل شهری شهرداری نگران این لایحه هستند، چرا طی این چند ماه آن را پیگیری نکردند که دوباره به فرمانداری ارسال شود. اگر این لایحه در کمیسیون معاملات بررسی نمیشود حداقل آن را به کمیسیون سرمایه گذاری ارسال کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.
فرماندار کرمانشاه ادامه داد: همچنین از مجموع هشت میدان میوه و تره باری که در این لایحه آمده، ما با احداث دو میدان میوه و تره بار که زمین آن در مالکیت شهرداری بود موافقت کردیم، چرا از آن زمان تاکنون شهرداری برای احداث این دو میدان میوه و تره بار اقدامی نکرده است؟
انتهای پیام
نظرات