مهدی شهرکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: کشت جو از اول اردیبهشت ماه جاری آغاز شده و تا ۱۵ خرداد ادامه خواهد داشت.
شهرکی گفت: این محصول در آبان ماه سال گذشته کشت شده و پیشبینی میشود امسال حدود ۳۵۰۰ تن جو از سطح زیر کشت ۱۷۵۲ هکتاری این شهرستان برداشت شود.
وی افزود: برداشت جو در این منطقه به دو روش دستی و مکانیزه (کمباین) انجام میشود و این محصول به دلیل مقاومت به شوری خاک و کمآبی، گزینه مناسبی برای کشت در اقلیم زاهدان است.
مدیر جهاد کشاورزی زاهدان همچنین به چالشهای پیشروی کشاورزان اشاره کرد و گفت: خشکسالیهای اخیر و کاهش منابع آبی از مهمترین مشکلات تولید جو در منطقه است.
وی خاطرنشان کرد: جو بهعنوان یک محصول استراتژیک، نقش مهمی در تأمین خوراک دام و تولید فرآوردههای دامی ایفا میکند.
انتهای پیام
نظرات