به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی خانه بتن ساوه، مهندس محمدرضا حسابی مدیر خانه بتن ساوه در این نشست گفت: از سال 1395 شرکت های تولید کننده بتن در ساوه بطور مشترک با الگوبرداری از استان قم به دنبال راه اندازی دفتر فروش بودند که عملا فعالیت این دفتر از ابتدای سال 1396 با حضور پنج شرکت تولید بتن آغاز شد. و در ادامه کار به این نتیجه رسیدیم که باید توان علمی و فنی فعالان صنعت بتن ارتقا یابد تا منجر به کیفیت محصول تولیدی و اجرای دقیق آن شود.از اهداف تشکیل این دفتر همفکری ، رفع موانع و مشکلات تولید و فروش، همکاری در خدمات رسانی و نهایتا ارتقا کیفیت بتن و خدمات بتنی بود که رقابت بر سر کیفیت را بین تولیدکنندگان بتن افزایش داد.
وی با تاکید بر اینکه خانه بتن ابتدا با هدف مقاوم سازی سازههای بتنی تاسیس گردید، اظهار کرد: با توجه به نیاز بازار و همچنین با هدف توسعه فعالیتهای انجمن، اکنون خانه بتن با بهرهگیری از متخصصان خود در زمینههای مختلف پیشگام است.
مهندس حسابی با اشاره به حضور مستمر اعضای هیات مدیره انجمن بتن ساوه در جلسات شورای فنی استان مرکزی اشاره کرد و گفت: اعضای شورای فنی استان مرکزی در بازدیدهای مستمری از شرکت های تولید بتن و تیرچه داشته اند همواره بر تولید با کیفیت تاکید داشتند و در بازدید اخیر خود اعلام کردند که خوشبختانه شهرستان ساوه در این عرصه پیشتاز استان مرکزی است و امروز نمونه های بتن هایی که در ساوه تولید می شود و براساس کنترل هایی که انجام شد مقاومت های بالای 400 را داشته است که جای تبریک به فعالان عرصه تولید بتن ساوه را دارد و از همه مهمتر خانه بتن ساوه با نظارت دقیق و در تعامل با فعالان صنعت بتن زمینه تولید بتن با کیفیت و با مقاومت بالا را فراهم کرده است.
مهندس حسابی با بیان اینکه هیات مدیره انجمن بتن استان مرکزی تحت نظارت کانون سراسری انجمن بتن ایران فعالیت می کند، افزود: مهندس طالشی مدیر عامل شرکت یاسر بتن ساوه به عنوان خزانه دار و اینجانب نیز به عنوان بازرس اصلی ومسئول کمیته فنی انجمن بتن استان مرکزی فعالیت داریم.
وی با اشاره به وجود برخی مشکلات در سطح استان گفت: در سنوات گذشته رقابت در تولید بتن متاثر از قیمت کالای تولیدی و عیار بود اما به برکت فعالیت انجمن بتن رقابت با کیفیت و میزان مقاومت است.
وی با تاکید بر فعال کردن بسترهای نظارتی شهرداری ساوه برای همراهی با خانه بتن بیان کرد: بعضا مشاهده می شود که رقابت براساس قیمت انجام می شود که نیازمند نظارت بیشتر به ویژه مدیریت شهری است.
مهندس حسابی با بیان اینکه خانه بتن یک تشکل صنفی است، افزود: لازم است برای ارتقای سطح علمی و فنی فعالان این صنعت و تاکید بر رقابت بر مبنای مقاومت نه کیفیت سمیناری با مشارکت خانه بتن ساوه، شهرداری و شورای اسلامی شهر و فرمانداری شهرستان ساوه تشکیل شود تا با حضور کارشناسان و اساتید برجسته کشوری این موضوعات تبیین شود.
وی تصریح کرد: نظارت بر عملکرد آزمایشگاهها به منظور تولید بتن کیفی یک ضرورت است. بتن آماده یکی از پایههای اصلی ساختمانسازی در کشور مطرح میشود که نقش اساسی در کیفیت، ماندگاری و طول عمر و حفاظت در مقابل صدماتی مانند زلزله ایفا میکند.
مدیر خانه بتن ساوه تاکید کرد: کیفیت بتن، طول عمر ساختمان را تعیین میکند. بتن با کیفیت بالا، باعث افزایش دوام ساختمان میشود. بتن با کیفیت بالا، میتواند هزینههای نگهداری و تعمیرات را کاهش دهد. این در حالی است که بتن با کیفیت پایین، ممکن است باعث افزایش هزینههای نگهداری و تعمیرات شود.برهمین اساس نظارت بر عملکرد کارگاههای تولیدی بتن با هدف تولید محصول با کیفیت برای افزایش طول عمر ساختمان صورت می گیرد.
همچنین مهندس طالشی مدیر عامل شرکت یاسر بتن ساوه و خزانه دار هیات مدیره خانه بتن استان مرکزی نیز گفت: علم و دانش باید توام با درک باشد و مهندسین باید پس از فراگیری دانش بتوانند از توان علمی خود به نحو مطلوب و بهینه استفاده کنند که لازمه آن کسب تجربه و مهارت در سایه کار میدانی و عملیاتی است و برگزاری سمینار و دوره های آموزشی یک راهکار موثر برای اجرایی شدن این مهم است.
وی بیان کرد: خانه بتن ساوه، تعاملی با کارخانجات تولید سیمان شهرهای مجاور دارد و با برگزاری دورههای آموزشی یک ارتقای قابل توجهی در حوزه علمی و آموزشی داشته و فعالان صنعت بتن این منطقه را به یک نقطه اشتراک در تولید و عرضه این محصول رسانده است.
وی گفت: ارتقای کیفیت مصالح و بتن مورد استفاده در ساخت و سازها با دانش افزایی و برگزاری سیمنارها و همایشهای علمی به صورت عملی در خواهد آمد.
دکتر رضا مصباحی شهردار ساوه با استقبال از پیشنهاد خانه بتن ساوه مبنی بر برگزاری سمینار علمی، فنی و تخصصی بتن اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری نسبت به موضوعات گوناگون به ویژه حوزه عمرانی که مهمترین ماموریت آن است حساسیت داشته و دارای اهمیت است.
وی با تاکید بر اینکه نگاه سازمانی باید دارای پیوست نگاه علمی و فنی باشد، گفت: برگزاری سمینار تخصصی و علمی بتن باید توام با دستاوردهای اثربخشی باشد و با تعیین تکالیف و وظایف دستگاههای اجرایی در این حوزه به دنبال خروجی مثبت بود.
شهردار ساوه گفت: در این سمینار باید به شناسایی عوامل کاهش دوام بتن، ارائه راهکارهای اجرایی جهت افزایش طول عمر سازه های بتنی و توجه به دوام در مراحل طراحی، اجرا و بهره برداری توسط کارشناسان و متخصصان پرداخته شود.
وی ایجاد هم افزایی بین فعالان صنعت بتن با خانواده مدیریت شهری را از دیگر مزایای برگزاری این سمینار دانست وگفت: اجرای پروژه های عمرانی محوری ترین برنامه مدیریت شهری است و براین اساس باید آخرین یافته های علی و تحقیقاتی در این حوزه به ویژه در حوزه بتن در اختیار مدیران شهری قرار گیرد و این سمینار علمی و تخصصی به تحقق این موضوع کمک خواهد کرد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات