• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 1404020906155
  • خبرنگار : 71613

برای حضور در جام ملتهای آسیا

دختران فوتسال بدرقه شدند+ ویدیو

دختران فوتسال بدرقه شدند+ ویدیو

مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال زنان به جام ملت‌های آسیا برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال زنان به جام ملت‌های آسیا سه‌شنبه، نهم اردیبهشت در مرکز ملی فوتبال با حضور مهدی تاج رئیس فدراسیون، اعضای هیات رئیسه، تیم ملی زنان، وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال مردان و جمعی دیگر از مسئولان برگزار شد.

حسن روشن پیشکوست استقلال هم برای حضور در ابن مراسم به هتل آکادمی آمده بود اما به دلیل کسالت مجبور به ترک مراسم شد. 

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا ۱۶ تا ۲۸ اردیبهشت به میزبانی چین برگزار می‌شود و تیم ایران فیلیپین، ویتنام و هنگ‌کنگ همگروه است.
ملی‌پوشان ایران چهارشنبه، دهم اردیبهشت به چین اعزام می‌شود و در اولین مسابقه خود ۱۷ اردیبهشت به مصاف فیلیپین می‌رود.

شجاعی: می‌دانم دختران دست پر برمی‌گردند

فریده شجاعی نایب رئیس فدراسیون فوتبال در این مراسم بیان کرد: مجموعه‌ای زحمت کشیدند و حمایت کردند تا تیم به این مرحله برسد. سه تیم برتر جام ملت‌ها جواز حضور در جام جهانی را می‌گیرند و افتخار بزرگی است که در این مسابقات حضور قدرتمند داشته باشیم.

او افزود: امیدوارم با یکپارچگی، وحدت و عرق ملی در این مسابقات حضور پیدا کنند. می‌دانم با دست پر برمی‌گردند و حضور قدرتمندی خواهند داشت.

فوتسال آینده روشنی دارد

احسان اصولی نیز عنوان کرد: فوتسال در مجموعه ورزش کشور یک رشته منحصر به فردی است. در واقع واجد ویژگی های است که این رشته را متفاوت کرده است. هم رشته مدال آور است و هم در بخش هواداری برجسته هستیم. در کنار این موضوع ما یک ظرفیت بزرگ در درون جامعه داریم. خوشبختانه استعدادهای خوبی در فوتسال داریم و از بابت پشتوانه سازی دست مان باز است. اخیرا هم سرمربی تیم زیر ۱۷ سال بانوان هم انتخاب شد که همه این اتفاقات حکایت از یک آینده روشن برای این رشته است. سال مهمی در پیش داریم و برای این تیم در مسابقات پیش رو آرزوی موفقیت میکنم

در پایان این مراسم اعضا حاضر و بازیکنان تیم ملی پرچم حرم مطهر حضرت زینبت، حضورت رقیه و امام رضا (ع) زیارت کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha