فرامک عزیزکریمی روز سهشنبه در این جلسه، ضمن اشاره به حضور شش هزار کارشناس و مدیر در طرح جهش تولید، اظهار کرد: نام گذاری امسال به عنوان جهش تولید، توانسته هماهنگی گستردهای را در اجرای این طرح به وجود آورد.
وی طرح جهش تولید را یک برنامه دانشبنیان دانست و تصریح کرد: مهمترین ویژگیهای فنی این طرح شامل حفظ بقایای گیاهی، کشت مستقیم و حرکت به سمت تولید دانشبنیان است که در نهایت به بهبود تولید و معیشت کشاورزان منجر خواهد شد.
وی همچنین از تأمین اعتبارات اشتغالزایی توسط بنیاد برکت خبر داد و افزود: امسال بخشی از این اعتبارات برای خرید ادوات کشاورزی اختصاص خواهد یافت.
مدیرکل دفتر امور غلات وزارت جهاد کشاورزی از مدیران خواست تا فقط به شرکتهای بذری متکی نباشند و گفت: باید با انجام هماهنگیهای لازم، انتقال بذور از زارع به زارع نیز در دستور کار قرار گیرد تا ضمن حفظ کیفیت، پایداری تولید نیز تضمین شود.
در ادامه جلسه، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در استان آذربایجان شرقی نیز با تأکید بر حمایت همهجانبه ستاد از طرح جهش تولید گفت: ما همدلی و همراهی با این طرح را وظیفه خود میدانیم.
مصباح ربانی افزود: هزینههای لازم برای اجرای طرح در سال های گذشته تأمین شده و حمایت از این برنامه در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری با جدیت ادامه خواهد یافت.
همچنین مدیرکل هواشناسی استان آذربایجان شرقی نیز در ادامه بیان کرد: بر پایه آخرین گزارشات هواشناسی، میزان بارندگی سال زراعی جاری ۱۲۱میلیمتر بوده که نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد کاهش و نسبت به بلند مدت۴۲ درصد کاهش داشته است. بارندگی سال گذشته در همین مدت ۱۷۷ میلی متر و بارندگی بلند مدت ۲۱۰ میلی متر است.
حبیب عبدلی همچنین گزارشی از وضعیت زیرساختهای هواشناسی و تحقیقاتی ارائه داد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، وی با اشاره به وجود ۱۲۲ ایستگاه هواشناسی در استان، بیان کرد: از مجموع این ایستگاهها، ۳۱ ایستگاه به صورت خودکار و ۹۱ ایستگاه به صورت دستی فعالیت می کنند.
انتهای پیام
نظرات