• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404020906369
  • منبع : نمایندگی مرکزی

فرصت ۱۰ روزه برای آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان مرکزی

فرصت ۱۰ روزه برای آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با بیان اینکه سه هزار هکتار زمین در استان مرکزی برای احداث نیروگاه های خورشیدی واگذار شده، افزود: اگر ظرف ۱۰ روز بر روی زمین واگذار شده، فرایند اجرای کار آغاز نشود، زمین از سرمایه‌گذار اخذ و به سرمایه‌گذار دیگری واگذار خواهد شد.

قدرت‌الله ابک، نهم اردیبهشت ماه در نشست واگذاری ساختگاه‌های منتخب برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی، ضمن تاکید بر اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل فرآیندهای اجرایی، اظهار کرد: استان مرکزی ظرفیت بالایی در تولید انرژی خورشیدی دارد و با سرمایه‌گذاری مناسب می‌توان این حوزه را به یکی از ارکان توسعه پایدار منطقه تبدیل کرد.

وی با اشاره به اینکه این جلسه با هدف رفع موانع و تشویق سرمایه‌گذاران به مشارکت در تولید انرژی پاک و ارتقای زیرساخت‌های مورد نیاز برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان برگزار شده است، افزود: حمایت از سرمایه‌گذاران و رفع موانع اجرایی از جمله اولویت‌های ما در این مسیر خواهد بود.

مجری نیروگاه‌های سه مگاواتی ساتبا نیز، با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از روش‌های نوین و فناوری‌های پیشرفته در احداث نیروگاه‌های خورشیدی گفت: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، حمایت‌های مالی و تسهیل فرآیندهای اجرایی است. 

 محمددوست با بیان اینکه با هماهنگی و اقدامات خوب انجام شده، به زودی استان مرکزی به قطب تولید انرژی پاک تبدیل خواهد شد، تصریح کرد: در راستای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و تأمین برق پایدار، ۲۰۰ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت سه مگاوات تا سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری خواهد رسید و این پروژه‌ها با همکاری ساتبا و شرکت‌های توزیع نیروی برق اجرا می‌شود و نقش مهمی در کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز در این جلسه با بیان اینکه فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی یکی از اولویت‌های این شرکت است، افزود: با اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری جدید، بستر مناسب برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود فراهم خواهد شد و این اقدام، گامی مهم در راستای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و حرکت به ‌سوی انرژی پایدار خواهد بود.

محمود محمودی افزود: همکاری دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در این حوزه باید مورد بررسی قرار گیرد تا سرمایه‌گذاران بتوانند با حمایت بیشتر، در این مسیر گام بردارند.

به گزارش ایسنا به نقل از توزیع برق استان مرکزی، وی افزود: با توجه به رشد روزافزون تقاضا برای انرژی و ضرورت توسعه منابع تجدیدپذیر، این نشست را می‌توان نقطه عطفی در سیاست‌های انرژی استان مرکزی دانست که مسیر را برای آینده‌ای پایدار و کم‌مصرف‌تر هموار خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha