محمدجواد اشرفی دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به چگونگی فرآیند تشکیل و تصمیم گیری کارگروه استانی هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا اظهار کرد: به استناد تصویب نامه هیات وزیران و اصلاحات آن و بر اساس آییننامه مربوطه، هواشناسی موظف است حداقل ۹۶ ساعت قبل، هشدار لازم را به مجموعه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کند.
وی افزود: مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (دانشگاههای علوم پزشکی) موظف است بعد از اعلام هواشناسی، نظر صریح خود در مورد وقوع شرایط اضطرار را به کارگروه اعلام کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: در صورت تایید وقوع شرایط اضطرار توسط بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان موظف است بلافاصله جلسه تشکیل دهد و تصمیمات لازم را با اولویت پیشگیری از وقوع شرایط اضطرار به منظور حفظ سلامت انسان و محیط زیست در چارچوب دستورالعمل ابلاغی هیات دولت اتخاذ و اعلام کند.
وی افزود: به منظور اتخاذ تصمیمات لازم در مواقع اضطرار آلودگی هوا، این کارگروه با ترکیب استاندار در صورت عدم حضور وی، معاون عمرانی استانداری به عنوان رئیس کارگروه، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان به عنوان دبیر کارگروه، مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیرکل هواشناسی استان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان، شهردار مرکز استان و شهردار شهرهای ذیربط حسب مورد و دیگر دستگاههای ذیربط به تشخصیص رئیس کارگروه تشکیل میشود.
در این باره:
صبح سرگردان خوزستانیها در خاک همرفتی عربستان و عراق
غیرحضوری شدن نوبت عصر مدارس ۱۲ شهر خوزستان در پی گرد و غبار
اشرفی گفت: اطلاعرسانی لازم از طریق رسانههای رسمی جمعی، مجازی و مکتوب در خصوص شرایط هوا و تصمیمات اتخاذشده توسط کارگروه صرفا توسط دبیرکارگروه (مجموعه حفاظت محیط زیست) و پس از هماهنگی با رئیس کارگروه، انجام خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: همه دستگاههای موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و اشخاص غیردولتی و ارائهدهندگان خدمات عمومی موظف به اجرای مصوبات این کارگروه هستند.
انتهای پیام
نظرات